Hepsievcil

Sürüngen Forumları > İguana

Mesaj Ekle

İguana arıyorum !!!

Arkadaşlar 3 gün önce iguanam kaçtı :( evimiz villa camdan kaçtı diye düşünüyorum bahçede olunca bulmak imkansız gibi ki bence çoktan bahçeyide aştı... Bu yüzden yeni bir iguana almaya karar verdim, günde yaklaşık 12 saat bilgisayar başındayım hep bana arkadaşlık yapıyordu :oops: Eski iguanam yanlız anormal hırçındı asla elime gelmez beni görünce kaçardı inşallah bu seferki uysal olur... Haftaya Bursa`ya gidiyorum ve Bursa`dan önerebileceğiniz bir Pet Shot ismi istiyorum, fiyatı önemli değil kaliteli ve uysal olmasını çok istiyorum küçük alıp büyütmeyi istiyorum..Bazı Pet Shop`larda satılan igular 60-70cm`i geçmiyormuş boyle bir durumla karşılaşmayacağım Pet Shop nereyi önerirsiniz ? teşekkürler...

img

mturan

18 yıl 5 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

Öncelikle iguanan için çok üzüldüm turan. iguana aradığını söylemişsin önerebileceğim bir pet shop yok ama iguanamı satıyorum eğer ilgilenirsen görüşebilirz. iguanam 75 cm boyunda insandan aşırı derecede kaçmayan uysal bir yapıya sahip. mail adresim [email protected] istersen görüşebiliriz hoşçakal...

img

pixie08

17 yıl 8 ay 23 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

Kardeşim selam bir hafta önce yeni bir iguana aldım ama bende bir iguana vardı zaten ve 85cm kadar büyük. aldığım ise 25cm kadar çok küçük anlaşamadılar bi türlü bende onu aldığım fiyata satmaya karar verdim hiç hiç bişeyi yok aklına bişey gelmesin gerçekten aldığım fiyata vereceğim ve inan çok küçük benim büyük olmasa çok iyi alıştırabileceğim küçüklükte, 140 ytl ye aldım ve bu fiyata vericem düşünürsen [email protected] dan bana ulaş konuşalım

img

arkeologum

18 yıl 2 ay 6 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

slm turan bende 1 hafta önce bi iguana aldım bi hevsle. ama vaktim olmadigi icin bakamıyorum ayrıyetten kocaman bi akvaryum aldım ona.buyuzden evde koyacak yer yok. haywan suanda krallar gibi yasiyor icinde hersey mevcut. gerekli dogal ortamini yarattım ve cok mutlu .istersen malzemeleride verebilrim. fiyati sorun degil anlasiriz. buarada iguana 50 cm 8 aylik erkek.hic bi sorunu yok gayet saglikli. ilgilenirsen mail: [email protected]

img

cagri6

17 yıl 5 ay 16 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ