Diğer Evcil Forumları > Tavşan
tavşan yıkanırmı?
cevap: artık evet
yeni çıkan tavşan şampuanıyla yıkayabilirsiniz arkadaşlar
Green Fields Tavşan Şampuanı
"Tüm tüylü küçük hayvanlar için yumuşak formüllü şampuan.Bir tropikal deniz bitkisi olan "ahnfeltia concinna" özünden oluşturulan bu şampuan derinin elastikiyetini yeniden kazanmasını sağlar ve kurumasını engeller"
http://www.petburada.com/pinfo.asp?pid=4581 buradan temin edebilirsiniz
bence yıkama,çünkü eger tavşan küçükse ve banyo sonrası iyi kurumaz ve nemli bırakılırsa daha başka hastalıklara davetiye çıkarılmış olunur.titiz biriysen bilki tavşan insandan bile daha temiz bir mahlukattır.bazı insanlar yemek sonrası ellerini bile yıkamazken onlar her yemekten sonra elleriyle ağızlarını temizler,tüm vücutlarını yalayarak kendi temizliklerini kendileri sağlarlar hoşçakal
sevgili zu bunu bana değil illada yıkayacağım diyen tavşan hamster ginepig vs kemirgen severlere aanlatmalısın ben geçmişte (forumu baştan aşağı araştırınca görebilrsin) bu hayvanların yıkanmaması hususunda çok konuştum dilimde tüy bitti ama bazı kimseler öyle ters cevaplar verdilerki işi hakaret boyutuna vardırıp adıma başlık açıp forumdan defolsun gitsin bile dediler. anlıyormusun o zamanlar böyle bir üründe yoktu ayrıca yani sonuna kadar haklıydım çünkü seninde ifade ettiğin gibi oldukça temiz olan bu hayvanları birde kendimize ait temizlik maddeleriyle yıkayınca derileri hassaslaşıyor ve iyide kurutulmazsa ciddi hastalıklar ortaya çıkabiliyor benim bu başlığım eğer illaki yıkayacağım yada yıkasam nolurki diyen ısrarcı arkadaşlar için ben eğer yıkayacaksanız bakın sırf bunun için özel bir şampuan üretildi bari kendi şampuanınızla sabunuuzla yıkamayın zarar vermeyin diyorum zira sen ve benim gibiler ne kadar boğaz patlatsak boş yıkayan kimseye sormadan bunu yapıyor zaten sevgiler
sevgi yuvası ben buyumeyen cinslerden yavru bir tavsan almak istiyorum. siteyi incelediğim kadarı ile sizin bu konuda bilginiz fazla.nereden bulabilecegim konusunda yardımcı olursanız sevinirim.İzmir de yasıyorum.şimdiden ilgi ve yardımlarınız için tesekkurler [email protected]
merhaba rubina sorunu e mail yoluyla cevapladım. bakarsın sevgiler
Merhaba sevgili sevgi yuvası.Bende tam bir tavşan hastasıyım.Bundan yedi sene önce evimizin önündeki parkta ngora tavşanı diye fare kadar minik yavrular satılıyordu.Çocuk aklımla çok sevinip aldım bir tane.Evde besledim ama 3 hafta yaşayabildi.Veteriner mikrop kapmış dedi.Bu hayvanlar evde yaşamaz dedi. Şimdi internet sayesinde herşeyi paylaşma imkanı buluyoruz.Ben bu sefer tavşan almayı ve daha bilinçli beslemeyi istiyorum. Sitede gördüğüm kadarıyla oldukça bilgili ve arkadaşcanlısısın.İzmir de oturuyorum.Acaba bana da izmirde sarkık kulak hollanda lop nerden bulabilirim yazar mısın?
bende aylardır bu tür tavşan arayanlardan biriyim.ama yok yalnız ben bursada parkhayvancılık diye bir çiftlikte buldum ama istanbulda oturuyorum.kargoyla falan da uğraşamam bu yüzden cumartesi günü eminönü çiçek pazarına gidicem.eğer hasbel kader orada bulabilirsem alıcam.bulamazsamda normal türden bir tavşan anlıcam...Umarım siz bulursunuz.şansınız bol olsun...