Kedi Forumları > Kedi Sahibi Olmak İstiyorum
YAVRU KEDİ ARIYORUM.... - 2.sayfa
merhabalar biz yeni evlı cıftız evımızı paylasabılecegımız oyuncumu oyuncu yayamaz bır kedıcık arıyoruz cınsı farketmez yuvaya ıhtıyacı olanlar olsun yeter sadece onlar sokaklara düşmesın o yeter max 3 yavruyu kurtarabılırım eger vermek ısteyen olursa kedıcıkler buyumeden ıstıyorum bana alısması ıcın cevaplarınız ıcın sımdıden tesekkur ederım...
tekir olan sahiplendi üç yavru kaldı tam sizin istediğiniz gibi. lütfen olumlu olumsuz cevap yazın!!!
3 tekir kardeşe acil yuva... 15/08/2007, ISTANBUL Sinem Karabacak [email protected] 0543 857 06 56 - 0216 390 07 11-05322527014 4 tane tekir yavrusu 2 aylık gözler mavi anneleri yok ufak çocuklar bakcaz diye ordan oraya taşımışlar son anda farkedip ellerinden aldım yoksa açlıktan ve susuzluktan ölüceklerdi. Bir tanesini dün yuvalandı şimdi 3 kardeş kaldılar. Şimdilik kafesteler ama yuva sahibi olmaları lazım tekrar dışarı bırakamam yoksa ufak çocukların elinde harap olurlar veteriner kontrolleri var kuru mama yiyorlar ve kuma alıştılar. Benimde kedilerim olduğundan malesef alamıyorum yavru kabul etmiyorlar pendikteyim. kalan 3 yavrununda şansları açılsın mutlu olsunlar istiyorum. lütfen acil yuva. . .
Merhaba Benim evimde gözleri görmeyen 2 yaşında kedim var bu nedenle ikinci bir kedi bakmamız zor.Ayrıca 2 adet yavru kedi var erkek biri henüz 2 haftalık diğeri ise 3 aylık ancak gözleri görmüyor. Biz gözleri görmeyen kedi baktığımızdan şunu söyleyebilirim sahibine çok bağlı oluyorlar ama sorumluluğuda bir o kadar fazla. İlgilenirseniz resimlerini gönderebilirim. erkanaydinsgmail.com adresinden bana yazabilirsiniz yada 0 533 204 89 79 dan ulaşabilirsiniz. Bu arada Izmir Bornovada oturuyorum
Selam bizimde durum aynı yani yeni evli bir çiftiz. Baktığımız gözleri görmeyen bir kedimiz var. Şu anda 2 aylık bir kedimiz daha var onunda gözleri görmüyor ancak evdeki kedimiz sorun çıkartıyor. Şunu söyleyebilirizm gözleri görmeyen kedi belki daha büyük sorumluluk ancak sahiplerine çok bağlı oluyolar. umarım istediğiniz 3 kedicikden biri bizimki olur zira onun bir yuvaya çok daha fazla ihtiyacı var. Izmirde yaşıyoruz bana telefon yada maille ulaşabilirsiniz 0 533 204 89 79 yada [email protected]. Kedicik gerçekden çok şirin isterseniz resimlerini ayarlayabilirim. teşekkürler
1 aylık sarı erkek yavru kedim var..annesi henüz emziriyor ama yakında sütten kesecek..herkese mail atıyorum cevap alamıyorum..İzmir`de oturuyorum yavru kedimi almak istersiniz seve seve getiririm..şimdiden teşekkür ederim :) fotoğrafını eklemeyi başaramadım isterseniz fotoğraflarını ve videolarını gönderirim.. [email protected]
ankaradayım. 2 aylık dünyalar tatlısı sevgi dolu erkek maviş gözlü bir cins ankara kedimiz var. tüm parazit kontrolleri yapıldı.çift gözü de mavi bu yüzden çift kulağı da duymuyor. onun mutlaka onu sevecek birileri tarafından sahiplenilmesi gerek... bir yavru bakmak istiyorsanız onun buna çok ihtiyacı var. düşünürseniz detaylı konuşabiliriz 5465085558
eğer izmirde ve hala yavru bulamadıysanız bende sahiplendirilmek üzere bekleyen çok sevecen üç yavru bulunuyor.Başka kedilerimiz olduğu için çok zorlanıyoruz.Bir tanesi van kırması.cevap yazarsanız çok sevinirim.