Diğer Evcil Forumları > Tavşan
8 günlük yavrular
üzgünüm öncelikle slmlar,annesi olmayan 8 günlük yavrularımı nasıl beslerim acaba daha gözleri açılmadı.Sizler süt vermeyin diyorsunuz ben yarım yaglı sütü parmaklarımla verdim çünkü çok ufaklar ne yapmalıyım acilen cevap bekliyorum,şimdi açlar,tesekkürler
SLM ZU BEN DE DAHA ÖNCEDEN ANNESİ OLMAYAN YAVRULARIMI COK SAGLIKLI BİR SEKİLDE BÜYÜTMÜSTÜM. BİR BİBERON AL VE YARIM YAGLI-YAGSIZ ILIKSÜTÜ YAVRULARINA EMZİR. 10 GÜN SONRA İCERİSİNE BEBE BİSKÜVİSİ DE EKLEMEYE BASLAYABİLİRSİN.
tesekkürler,ilginiz için bugün 13 günlük oldular,gözleri açıldı,sabah ılık çaylı pamukla pansuman yaptım,çok mutluyum.ama birinin gözleri fazla açıldı galiba,kendini sepetten aşağı attı,şimdi veterinere götürdüm,arka ayağını zedelemiş mühim bir şey yok bu arada sanırım izmir de benden başka ve de senden tavşansever kimse yok
merhaba sahiden olabiliyormu ne güzel
benim hiç o kadar küçük tavşanım olmadı annesiz kalan ,benimkiler 13 günlükken annesiz kaldı ama zaten o yaşta az çok normal yemde yemeye başlayacaklarından yaşayabildiler ben eğer biberon kullanacaksanız bebekler için olanlar değil bebek hayvanlar için olan petshoplarda satılan biberonlardan temin edin derim onlar daha minik ,beslemeye daha uygun (ben en küçük bebe biberonundan aldım hala duruyor paketinde o bile çok büyük)
annesiz kalan sincap yavruları için biri almıştı
hatta bakınız burda var onlardan
http://www.petburada.com/pinfo.asp?pid=3298