Sürüngen Forumları > İguana
fiyat mı anoRmal iguana mı ?
heRkeze merhaba aRkadaşlaR. aslına bakaRsanız iguana beslemek aklımın ucundan bile geçmezdi. taki geçenleRde bi evcil hayvan dükanında bitanesini görene kadaR.. .... sonRa iş bu siteyle tanışmaya kadaR aldı yüRüdü işte. yanlız forumdaki mesajları ve iguana fiyatlaRını okuyunca biRaz kaafam karıştı. keza gördüğüm iguananın fiyatı 1000 (bin) yetele idi. buRdaki fiyatları okuyunca acaba fiyattamı bi halt varR yoksa iguanada mı die merak ettim.. göRdüğüm şey gri yaklaşık 15 cm boyunda sevimli bişeydi. üzerinde kesinlikle yeşil renk yoktu.. iguanalaR arasında böyle büyük fiyat farkı olurmu. yada fiyat neye göre değişiR . yardımcı olursanız seviniRim teşekküR ederim şimdiden
İnternette araştırdım ve gri bir iguana türü buldum satılık.Fiyatları çok uçuk oluyo onların.Nedenmi?Çünkü onların cinsi tükenmekte.Green iguana türünden ayrı bi tür olan bu gri iguanaları taa yağmur ormanlarından getittiriyolar.Genelde vahşi oldukları için pek önermem.En iyisi sen bikaç petshop daha gez ve bi green iguana al. Saygılar: ReptileManiac
selam kardeşim, sayfa 7 de sanırım asil ergenoğlu kardeşimizin koleksiyonu var, kendisinin de gri iguanaları var istersen iletişime geç kendisine bir sor derim ben, kendisi bu konuda gerçekten uzman. www.surungen.sevgisi.com şimdi adresini de buldum kardeşim burdan bakabilirsin, iletişim adresi ve teli var saygılar...