Kuş Forumları > Kuş Sahibi Olmak İsteyenler
yavru Muhabbet Kuşu(erkek)
Merhabalar..Yavru(1-1.5aylık) erkek bi muhabbet kuşu almayı düşünüyorum..Ama değişik cinslerinden dolayı kararsızım hangisini tercih edeceğim konusunda kararsızım..Biri bana aralarından farkları açıklayabilirmi fiyat haricinde.. Buraya yazarsanız sevinirim. İkamet:Ankara/yenimahalle Mail:[email protected] Kendim gelip elden alabilirim ankara içiyse.
Muhabbet kuşları konusunda uzman değilim ancak bildiğim kadarıyla temel olarak muhabbet kuşları ingiliz, jumbo ve yerli olarak 3 sınıfa ayrılır. Ancak farklı tanımlama yapan arkadaslar da olabilir. Jumbo en iri muhabbet türüdür hantaldır, en pahalısıdır, üretimi çok zahmetlidir. İngiliz ise yerli muhabbete göre daha iridir, fiyatı jumbodan daha ucuzdur, üretimi jumbo kadar zor değildir, renkleri çok alımlıdır. Yerli muhabbet kuşu ise küçük ucuz ve kolay üreyebilen bir cinstir. Umarım bu bilgiler isine yarar
bende altı aylık bir erkek yavruvar çok yakışıklı çekoslavak yerlilerden büyük istersen uygun fi,yata veririm [email protected] tlf 05365026088 istanbul
elimde yavru muhabbbetler var elvankentteyim 20 den başlıyor fiyatalr.
kuşlar satıldı. şu an için sadece kanarya satışım var.tşk
ELİMDE HER RENK MUHABBET YAVRUSU VAR GELİP YUVADAN ALABİLİRSİN.YERİM KEÇİÖREN.AMA YENİMAHALLE NÜFUSTA ÇALIŞIYORUM RENK TERCİHİNİ YAPARSAN ORAYA DA GETİREBİLİRİM. FİAT 25 YTL
FİAT 25 YTL