Diğer Evcil Forumları > Tavşan
Tavşan almak istiyorum
Merabalar, arkadaşlar ben Sivas`ta yaşıyorum ve tavşan almak istiyorum. Daha önce 3-4 defa burada ki petshoplardan aldığım tavşanların hepsi öldü. Malesef ishalden de değil, felç geçirerek öldüler. Veterinerler bunun viral bir hastalık olduğunu ve çiftlikten gelen tavşanlarda birbirine bulaştığını söylediler. Onları bu şekilde ölürken görmek bana çok acı verdi. Ben sağlıklı bir tavşan arıyorum, ama Sivas`a gönderilme işi nasıl olur bilmiyorum, ya da Sivas`ta bildiğiniz doğru düzgün tavşan satan/veren bir yer var mıdır?
yaa bende tavşan almayı düşünüyorum konu açtım ama daha yayınlanmadı:s nelere dikkat etmeliyim tavşan alırken bende aldığımda ölmelerinden korkuyorum:( sağlıklı bi tavşan nerden nasıl bulabiliriz ve nasıl anlarız:(
Ne olursa olsun ama kesinlikle bakımlı ve temiz ortamlardan almalısınız.Şuna kesinlikle dikkat edin mutlaka veteriner bakımında bir yerden almalısınız.Mekanın ve adamların nasıl kişiler olacağına dikkat edin ve bahçede yetişenlerden almayın çünkü topraktan eve gelince huzursuz oluyolar ve cani oluyolar.AYrıca huzur bulsalar bile sadece tek sahib tanır.Sen Sivas`ta oturduğunu söyledin değil mi.Benim Sivasta bir tanıdığım var ona sğlıklı tavşan olan biryer var mı diye sorubilirim.Elimden geleni yaparım sen benden haber bekle ama eğer bulamazsam kusura bakma şimdiden afedersin diyebilirim..kib.