Diğer Evcil Forumları > Tavşan
cüce tavşan,izmir??
Arkadaşlar herkese selam.aranıza yeni katıldım.Tavşansever olarak bende bir tane almak istiyorum.Ama İzmir de cüce bulabilir miyim bilmiyorum.Bana yardımcı olur musunuz?Birde çalışan ve yalnız yaşayan birisiyim.Acaba ben evde yokken tavşanım yalnızlık çeker mi?
bu konuda birbaşka arkadaşımıza yazdığım uyarıları dikkate almanızı öneririm.cüce tavşanı bulmanız için çok uğraşmanız lazım petshopların "biz size buluruz yurt dışından getirdik" vs yalanlarına inanmayın bir arkadaşımız cüce tavşan bulmuş orijinal ırk onuda zorlu uğraşlar sonucunda elde etmiş www.verakaya.com bu çiftlikten edinmiş.bizzat çiftlik sahipleriyle görüşmeniz gerekmektedir. köşedeki pethoptan alırım derseniz cüce olmasını beklemeyin sevgiler
sevgiyuvası bu adres açılmıyo da.adresi hakkında bilgi verirmisin.teşekkür ederim.
tavşanlar gündüz uyuyan canlılardır,yalnızlık çekmez.sabah yemini,suyunu verin yeter,ama önce tuvalet alışkanlığı da edindirin yoksa akşam eve geldiğinizde pek hoş olmayan bir manzara ile karşılaşabilirsiniz:)
www.verakaya.com adresi açılıyor (geçici bir sorun çıkmıştır tekrar deneyin) iletişim adresleri [email protected] tavşanlar sevgi dolu hayvanlardır yalnızlık çeksin istemiyorsdanız bir arkadaş almanızda fayda var .ama ev ortamında serbest dolaşması sadece sizin gözetiminiz altında olmalı onun dışında yeterli büyüklükte bir kafes te kalması daha uygun olur(apartman yaşamı için söylüyorum)
İzmir de yok cüce tavşan.Sadece Bursa ve İstanbul`da var.