Kedi Forumları > Kedi Sağlıgı ve Bakımı
3 haftalık bir yavruyu evde yalnız bırakabilir miyim?
Merhabalar, 5-6 gün önce mahalle çocuklarının elinde acı acı miyavlayan bi kedi buldum. Babamın izniyle şimdilik evde. Ama ben öğrenciyim ve tatil de bitmek üzere. İstanbul da üniversite okuyorum. Evde hemen hemen yalnız sayılırım. Günde ortalama 5-6 saat evde olayacağım. Bu süre içinde evde yalnız kalması onun için sorun olur mu? Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler. İyi günler
Dostum 3 haftalık bir kedi biberon veya sırınga yardımıyla emzirilmelidir.Yavru kediler bir haftalıkken 2 saatte bir, 2 haftalıkken 4 saatte bir ve 3 haftadan sonra 6 saatte bir emzirilmelidirler.Bu yuzden senin kedini 6 saatte bir beslemen gerekir.Dolayısıyla kedini yalnız bırakman ne kadar dogru orasını bilemem...birde sana bir link vericem bu linke bak faydalanabilecegin bilgiler yer alıo... http://www.kedimveben.com/bakim5.htm
Link ve yorumunuz için teşekkür ederim yalnız kedim geldiğinde bu siteleri bayağı bi kurcalamıştım :). şimdi 3.5 haftalık oldu ve ben yarın İstanbul a gitmek zorundayım. Kardeşim okula ve dershaneye gidiyo, yani durumu benden çok daha kötü. Babam da işe gidince evde ona bakacak kimse kalmıyor. Akrabalarımdan daha önce kedi beslemiş olanlar var ancak onlar da yaşlı sayılır. Şeker hergün saatlerce oyun oyunuyo, bilmiyorum onunla oynayabilirler mi. Veya bakmak isterler mi onu da bilmiyorum. Belki biraz büyüyene kadar birilerine emanet etmem gerekecek. Durumum zor anlıyacağınız. :( Her türlü öneriye açığım, şimdiden teşekkürler. İyi günler