Akvaryum Forumları > Satılık Akvaryumlar
BAKMADAN GEÇMEYİN 100-30-45+BALIK ANKARA
*100-30-45 CM BOYUTUNDA PLASTİK KAPAKLI 2 AYLIK AKVARYUM *5 CM DENİZ KUMU+ *ÇEŞİTLİ TAŞLAR-KAYALAR+TESTİ *ISITICI *DERECE AKVARYUM 2 AYLIKTIR ÜNİVERSİTE YE GİDECEĞİM İÇİN SATMAKTAYIM BÜTÜN MALZEMELER AZ KULLANILMIŞTIR:) ---160 YTL--- ***BALIKLAR*** *6 ADET YUNUS-1 TANESİ 5 CM DİĞERLERİ 7 8 9 10 CM CİVARI MAVİ YUNUSLAR-- 45 YTL *6 İMPARATOR 6 7 8 CM BOYLARINDA1 TANESİ ALEV İMPARATOR 40 YTL *2 CİKLET ÇÖPÇÜSÜ LABLİYO 20 YTL *1 TERS YÜZEN 12 CM 15 YTL HEDİYE 1 KIRMIZI PRENSES 2 ZEBRA AKVARYUMU TEK BAŞINA SATAMAM SATARSAM BALIKLAR NE OLACAK:) FİYATLAR BÖYLE HEPSİNİ TOPLUCA ALACAK OLURSANIZ 250 YTL OLUR EN SON [email protected] [email protected] adreslerinden ulaşabilirsinizz iyi günler
güncell acil yardıcı olursanızz:( fiyatta anlaşabiliriz [email protected]
balıkları satmam yardımcı olurmusunuz (akvaryum) [email protected] fiyatı sorun etmeyin
selamlar.eğer makul bir fiyat söyleyeceksen beni ekle msn den konuşalım [email protected] izmir deyim
tabi fiyatta yardımcı olmaya çalışırım msn me mail atabilirsiniz
güncellllll
10/10/2007 TARİHİNDE SON ... FİYATTA YARDIMCI OLURUM FİYATI SORUN ETMEYİN ANLAŞA BİLİRİZZ YER ANKARA ŞEHİR DIŞINA GÖNDEREMİYORUM SİZ ALIRSANIZ OLUR [email protected] yardımcı olunnnnnnnnnnnn
ben alayım dedım ıstanbuldayım ama yollamasınız zaten msneden de yazıştık ankaradan almıyorlar işte yolla ıstanbula alayım ben
b_yargic_bqhotmail.com 0539.8127335
fiyatta indirim olmuştur ankar msn ekleyin konuşalım omer1İ[email protected]