Kuş Forumları > Papağanlar
Satılık Yerli Üretim Cennet Papağanları
Elimdeki 5 adet yeşil kırmızı yanak ve 1 adet lutino şeftali yanak cennet papağanını satıyorum yeşillerden 4 tanesi 7-8 aylık diğerleri 1,5 yaşında kuşların tane fiyatı 65 ytl kuşlar eş kuşlardır isteyene çift olarak 120 ytl`ye verebilirim. Kuşlar oldukça sağlıklıdırlar. İstanbul Küçükçekmecedeyim şehir dışına gönderme imkanım bulunmamaktadır. İletişim [email protected]
slm bendede kırmızı gaga erkek cennet var 2 yaşında eş arıyorum ulaşırsanız sevınırım resımde atarsanız [email protected]
arkadaslar ayten kurt denılen kısı hırsız ve sahtekarın tekıdır msn lerı kırıyor calıyor ve papaganlarla hıc alakası yok herkesın bılgısıne lutfen msn ye eklemeyın ve muhatab olmayın saygılar
arkadaşım terbıyesızlığın luzumu yok benım msn neye vırus gırdı artı otomotık olarak msj atıyor bılen bılır senın gıbbı teknolajı cahıllerıyle hergun uğraşmaktan bıktım kılavye bıle kullanmayı bılmezler bırde buradan msn verıyorum dürüstçe ama ahlaksız teklıflerde bulunuyorsun saygısz herif senın anan bacın yokmu ukla benı tanıyan tanır arkadaşlar sizden özür dilerım bu teknolojı manyaklarıyla uğraşmaktan bıktım eklıyorlar soruyorum buyrun hiç öylesine sohbet etmek istiyorum tersleyıncede sonuç bu neyse seni allaha havale edıyorum aynısı ailene gelırse şaşırma terbıyesız
İyiki bir ilan verdik arkadaşım. Germeyin ortamı neyi çalacak virüs giremezmi benimde başıma geldi haa bu arada Sayın Kurt alıcıysanız lütfen irtibata geçin sizden ses seda yok.
Tel: 0544 785 94 67 Adım Sinan