Hepsievcil

Diğer Evcil Forumları > Tavşan

Mesaj Ekle

TAVŞAN ALMAK İSTYENLER KESİNLİKLE OKUMALI!!!

uzun zamandır annemin karşı olmasına rağmen tavşan almayı çok istedim ve artık annem ısrarlarıma dayanamayarak izin verdi.Bundan bir hafta önce babamla birlite eminönündeki çiçek pazarından bir cüce tavşan aldık ama aldığıma pişman oldum... Çünkü;kafesin içinde inanılmaz ses çıkarıyodu,vede her ne kadar tavşan koku yapmaz deselerde mutlakaka koku yapıyo.ben yaşadım ve gördüm.VE ben çok titizim bu yüzden tavşanın evden gitmesini istedim.Bu yazdıklarımın hepsini ben bir günde yaşadım.ertesi gün babam tavşanı alıp petshopa geri götürdü ve tavşanın yerine 5 tane japon balığı almış.Şimdi balıklarımla çok mutluyum.Ama sizsiz olun çok iyi düşünüp karar vermeden evinize bi evcil almayın...

img

sugargilr

17 yıl 8 ay 12 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

bir kaç ay bekleyip sabretseydin cüce tavşan değil dev tavşan almış olduğunuda görürdün.eminönündeki petshoplara inanmayın artık

img

sevgiyuvası

20 yıl 3 ay 12 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

tabıkı tavsan da koku yapar ve bundan daha dogal bısey yoktur

img

gokhankuscu84

19 yıl 6 ay 11 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

evet haklı olabilirsin cüce tavşan olmayadabilir.zaten ben alırken petshoptaki beye söyledim cüce tavşan değilse falan diye ama o bey bana ``eğer büyürse getirin biz size küçüğünü veririz`` dedi...Yani eğer tavşan almak isteyen varsa eğer böyle yapabiliyomuş petshoplar illada cüce tavşan olması şart değil...

img

sugargilr

17 yıl 8 ay 12 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

asla inanmıyorum geri alacaklarına sizde sakın inanmayın bu biranönce tavşanı satmak için bir taktiktir geri getirilince size binbir mazeret uyduracaklar hatta kaba bile olacaklardır bilginize oradakiler bu ürün şöyledir bu ürün böyledir olmazsa geri getir abi benden sana garanti derler sonra foyaları ortaya çıkınca dansözlük yaparlar (sadece canlı hayvan değil sattıkları herşey için böyle tecrübeyle sabittir)

img

sevgiyuvası

20 yıl 3 ay 12 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

normal tavsanların öle bi sorunu yok normal alsaydın hiç cırlamıyo tuvalet egtimide tamam rahatım ben :=)

var ya çok komik buradaki mesajlar yarıldım yani... :)

img

matematikogretmenim

17 yıl 7 ay 10 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

20 aralık 2006 dan beri bi kızım var onunla çok mutluyuz. her ne kadar kafesini temizlemek işkence gibi olsa da :) onu çoook seviyorum.

img

göçebe

17 yıl 7 ay 7 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

belki tavşan kokar ama iş beslemeye gelince ne olursa olsun insan beslemeye çalışıyor benim tavşan valla tuvalet alışkanlığı var maşallah nazardeymez inşallah AMA TAVŞAN BESLEMEK GİBİSİ yok çok şeker hayvanlar tavşan birazda olsa yaramazda olsa yinede tatlı

img

barmen222

17 yıl 5 ay 1 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

titiz olan insan günlük temizlik yapar böylece koku falan olmaz. bizimkilerde kafesi ve kafesin etrafını çok kirletiyolar ama ben mutluyum onlarla. tavşan beslemek çok güzel bi duygu ;)