Hepsievcil

Kuş Forumları > Güvercinler

Mesaj Ekle

Antalyadaki güvercin sever arkadaşlara

merhaba ben antalyada oturmaktayım.daha yeni güvercin beslemeye başladım ve bu işten daha anlamadığımdan epey kazıklandım.artık kuşçulardan birşey almam sanırım.başka ilden alma durumum olmadığından antalyadaki yetiştiricilerden güzel oyunlu,takla atan ve rengide güzel olan güvercinler almak istiyorum.biraz fazla oldum ama maddi anlamda düşük fiyatlı güvercinler arıyorum(20-40ytl arası).satmak isteyen arkadaşlar cinslerini ve fiyatlarını [email protected] adresine veya buraya yazarlarsa çok sevinirim.şimdiden teşekkürler...

img

salihsercan

18 yıl 7 ay 9 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

selam arkadaşım bende antalya alanyada kuş beslerim aradığın özellikteki kuşler bende mevcut uçurupta gözterilir. ulaşmak istersen [email protected]

img

iskender4

17 yıl 10 ay 12 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

merhaba salih kardeşim, seni çok iyi anlıyorum... çünkü biz bu işe gönül verenler acemilik dönemlerinde hep birilerinden yemiştir bu kazıkları... ben antalya merkezde oturuyorum kuş alıp vermek önemli değil aşağıda benim sitenin adresini veriyorum gir bi bak beğendiğin ve aradığın tarzda kuş varsa benle irtibat kur yardımcı olmak için elimden geleni yaparımm dediğim gibi alıp satmak mevzu değil ... esenlikler dilerim site adresi: http://guvercin07.tripod.com

img

guvercin07

17 yıl 11 ay 5 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

Bakın arkadaşlar ben akvaryum balığıda besliyorum, verilen ilandaki rakamlar piyasa şarlarında oluyor, söylenen özelliklerde teslimat oluyor, kimsede sizi kazıklamıyor, Güvercinsever arkadaşlardan rica ediyorum, aramıza yeni bir kuşcu arkadaş katılmış Antalyalı kuşcu arkadaşlar lütfen yardımcı olunda kurtlara yem etmeyin..

img

kartalli

19 yıl 1 ay 23 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

Arkadaşlar çok teşekkür ederim ama 2 kuş aldım.Fakat ondan alamasamda bana kolaylık sağladığı için iskender ağbiye öncelikle teşekkür ederim.Ayrıyeten güvercin07 kuşlarını gördüm sitenden gerçekten çok güzeller,eğer tekrar alacak olursam mutlaka sana ulaşıcam.kartalli arkadaşada teşekkür ederim.ayrıyeten bişey öğrenmek istiyorum antalyada güvercin mezatı nerde ve saat kaçta oluyor arkadaşlar arasıra orada da bulunmak isterim.güvercin almak istediğimden değil sadece youtube da olanlar gibiyse eğlenceli biyerdir herhalde diye düşündüm de o yüzden...

img

salihsercan

18 yıl 7 ay 9 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ