Hepsievcil

Kuş Forumları > Papağanlar

Mesaj Ekle

ACİL JAKO (KONGO) KAMERAYLA GOSTERIM

merhaba tayin nedeniyle cok sevimli jakom yakubu satmak zorundayım. Yakup cok sevımlıdır,ele omuza gelır hatta ınmek ıstemez, ambulans-kedı kopek telefoon vs bırcok taklıt yapar ve bırcok kelıme konusur (safak yakup ben kusum vs )cok sağlıklıdır yanında ayaklı 150 ytl değerındekı az kullanılmıs kafesı ıle beraber bu evcıllıkte ve sevımlılıkte bır jakoya sahıp olmak ıstersenız arayınız 555 631 19 76 aksamları kamera ıle gosterebılırım msn :[email protected] fiyat olarak 1000 ytl ıstıyorum

img

karayel7667

18 yıl 1 ay 25 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

merhaba fiyatı 850 ytlye ındırdım gunceldır

img

karayel7667

18 yıl 1 ay 25 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

merhaba dostum kuşun resimleri varmı. hangi ilde bulunuyorsunuz.saygılar

img

barancan20

17 yıl 10 ay 18 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

barancan ıle jakosu ıcın gorustum ama anlayamadıgım burdan da jako almaya calısıyor ote yandan da karayel e de tel actım fakat cvp vermıo msn ye ekledım acmıo lutfen arkadaslar karar veremıosanız bızlerıde mesgul etmeyınız

img

serdi

18 yıl 1 ay 8 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

serdi bey size mesaj attım ancak gelmediyse benim adresim ve telefonum var.beni aradığınızı söylüyorsunuz.beni arıyanlarla görüşüyorum nasıl oluyorda beni aradığınızı ve telefonlarımı açmadığımı söylüyorsunuz anlamış değilim.papağanımı satlığa çıkardığığımı anlamıyorsunuz hak veriyorum benim neden sattığım konusunda bir fikriniz yok ve eleştiride bulunuyorsunuz.Benim adresim ve telefonlerım var arayın görüşelim veya siz bana adresinizi bildirin ben sizi arayım.

img

barancan20

ÖZEL MESAJ

barancan ben gorustum dıe yazdım dıkkatlı okursan anlarsın kesınlıkle aradım dıye bır ıbare gecmıyor bu bırıncısı.... senınle msn de gorustuk ve jakonu sattıgını soledın ve cam actın ve sana ertesı gun haber verecegımı soledın bu ıkıncısı.... senınle ertesı gunu gorusup ben bole bır zıhnıyetten kusu alamayacagımı belırttım ve sen dedınkı onu bı arkadasıma bakıyorum bu ucuncusu.... son olarak sen ısı tıcaret yapmaya dokmus 3 kurus kazanacagım dıye ugrasan bırısın buda dogrusu lutfen bu gıbı huylardan vazgecın bıraz kuslara onem verın cunkı unutmayınkı onların secme hakkı yok senın gıbıler yuzunden de bu durumdalar

SEYDİ BEY TEKRAR SÖYLÜYORUM BEN BU İŞİN TİCARETİYLE UĞRAŞSAYDIM YAPARDIM.KUŞLARIMDAN BİRİSİNİ SATTIĞIM DOĞRU DİĞERİDE DURUYOR .KUŞLARIMI SATIP SATMAMA GİBİ BİR DÜŞÜNCEMİ SİZE SORACAK DEĞİLİM.SİZİN GİBİ KUŞLARDAN ANLAMADAN KONUŞANLARDAN DEĞİLİM.SİZLE MSN DEN GÖRÜŞMÜŞ OLABİLİRİM.BİRÇOK KİŞİ EKLİ SADECE HAYVAN SEVER DOSTLARIMDAN VE BENİ EKLEYİP BAKTIKLARI EVCİLLERİ HAKKINDA YARDIM İSTEYEN DOSTLAR.SİZİ ÇIKARMAMIŞ OLABİLİRİM.BENİM GİBİ OLAMAZSINIZ ÇÜNKÜ SİZ BEN DEĞİLSİNİZ.VE BENİM HAKKIMDA YORUM VE ELEŞTİRİYİ YAPMAYA SAHİP BİRİSİ DEĞİLSİNİZ.BENİ TANIYAN TANIR.BANA DÖNECEĞİNİZİ BELİRTTİNİZ AMA DÖNMEDİĞİNİZE GÖRE SİZİN SÖZÜNÜ TUTMAYAN BİRİSİDE OLDUĞUNUZ BELLİ.BEN BİR ARKADAŞIMA BİRŞEY ALAMAZMIYIM SİZCE ANORMAL BİR DURUMMU BENİM HER İKİ KUŞUMU VE BİR ÇOK KANARYAMI MUHABETİMİ DOSTLARIM ARACILIĞIYLA ALDIĞIMI BELİRTİYİM.AMA ANLADIĞIM KADARIYLA SİZİN HİÇ DOSTUNUZ OLMAMIŞ OLSAYDI BÖYLE KONUŞMAZDINIZ.YİNEDE BU SİZİN FİKRİNİZ ANLAYIŞLA KARŞILAMAKTAN BAŞKA BİRŞEY ELİMDEN GELMEZ.ANLARSANIZ TABİKİ

img

barancan20

ÖZEL MESAJ

acaba hangi şehirdesiniz

img

okyotr

17 yıl 6 ay 9 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ