Kuş Forumları > Kanatlı Kümes Hayvanları
Bıldırcın we Keklik(Kuluçka Mak.) Arıyorum
Ankarada yada Çankırı çevresinden Bıldırcım we Keklik için KULUÇKA MAK.(50-100 Kapasiteli) Arıyorum ``` Lütfen Yardımcı Olunuz... İrtibat: [email protected] [email protected] ( Her 2 Adresde AÇIK ) ...::: Saygılar :::...
ben denizldeyim.istediğin kapasitede makina yapabilirim.keklik-bıldırcın-tavuk-kaz-ördek-hepsini çıkarabilirsin.bir telefonla beni araman yeterli.....0533 363 18 72 [email protected]
fitatlarımız 100 ytl den bşlıyor...
slm arkadaşım.fotoğraf varsa gönderebilirmisin makinanın.istersen msn;ye gö[email protected]
arkadaş 100 tl bir makinanın özellikleri nasıl onuda bir yazarmısın.
90 civarında bıldırcın yumurtası alabilen hassas termostatlı-elektronik termometreli el yapımı kulucka makinem var.az enerji sarfiyatlı yuksek verimli her cesit yumurtayı cıkarabilir.yerim izmirde fiyatı: 150 ytl. tel: 0539 209 16 22 [email protected]
fazla özelliği yok ben kendim yaptım.denedin sonuç mükemmel tavuk ve bıldırcını çıkardım.
20 veya 25 keklik yumurtası alabilen otomatik döndürmeli ısı ve nem göstergeli makul fiyatta(100 veya 150 ytlyi geçmeyecek)kulucka makinesi arıyom.bu özellikte makinayı yapan veya satan varsa bana yardımcı olsun.adresim [email protected]
arkadaşım ben yapıyorum seni ekledim daha detaylı olarak msn de görüşebiliriz