Hepsievcil

Kuş Forumları > Güvercinler

Mesaj Ekle

HÜNKARİ

1 çif hünkarimi ramazan bitmeden satmalıyım..Acil paraya ihtiyacım var o yüzden.Fiyatı pazarlıksız 400 ytl dir..resimlerini msn de gö[email protected]

img

jumbox

17 yıl 7 ay 8 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

arkdaslar fıyatta pazarlık payı war acıl sıkıştım..kuşlar yuvada yatıyor yarın obursu gun yumurtlıcaklar haberınız olsun

img

jumbox

ÖZEL MESAJ

slm kuşların resimlerini koyda görelim msn de olmaz çok uçmuşsun kardeş

img

sinan_09

17 yıl 8 ay 12 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

kardeş msnim [email protected]. bakalım şu kuşlara nasıllar.

img

mersinlianil

18 yıl 3 ay 24 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

Fiyatta haklısınız biraz abartı ama bunun nedeni hiç ama hiç istemediğim birşey yüzünden yani para mevzusu olduğu için..Paraya ihtiyacım olmasa zaten satmayı düşünmem bile..aşağıdaki linkten resmini görebilirsiniz...Arkadaşlar eyer almak isteyen olursa acele etmesi lazım çünkü bayramda elimde para olması gerekiyor borçlarım var meğlesef..bide hayvanlar yumurtladı yumurlayacak..Saygılarımla http://img263.imageshack.us/my.php?image=pict0073pi7.jpg NOT:İşinize karışmak gibi bir saygısızlık yapmak istemem ama mesajlar biraz geç gösteriliyor.. 3 gün içinde satılmasını umuyorum kuşların ama göderdiğim mesajlar yanılmıyorsam en az 1 gün sonra gösteriliyor,baya büyük bir zaman kaybı oluyor benim içinde diğer arkadaş içinde..Daha hızlı olsaydı herkes gibi bende daha çok memnun kalırdım.Hayırlı kandiller.Saygılarımla.

img

jumbox

ÖZEL MESAJ

kuslar yavru cıkartıp buyuttu sımdı yenıden yumurtladılar ama busefer satmaya nıyetlıyım ılgılenen arkadaslara guzel bı fıyat werebılırım..saygılarımla

img

jumbox

ÖZEL MESAJ

0542 7659470 numaraı hattan bana ulasabılırsınız

img

jumbox

ÖZEL MESAJ

Hocam Makul rakamlar yazki satılsın 400 Ytl çok para istiyorsun(Pendik mezatta çiftini 70 Ytl. sattılar), rakamlarda uçmayalım.

img

kartalli

19 yıl 1 ay 24 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ