Diğer Evcil Forumları > Tavşan
ücretsiz tavsanlarimizi veriyoruz...Onemli!!!
Arkadaslar yaklasik 8 aylık olan herbal(erkek,gri beyaz) ve 6 aylık olan tıfıl(disi,beyaz)suanda bakmak icin uygun kosullar olmadıgından dolayı vermek zorundayız..Ankarada ikametgah eden arkadaslar iletisim kurarsa almasi daha kolay olabilir..Eryamanda oturmaktayiz..Bakimi kolay ve sevimli olan bu cifte ilgiyle ve sevgiyle bakcak bi tavsansever arıyoruz..irtibat icin buraya yazabilirsiniz duzenli takip edilmektedir.. [URL=http://img264.imageshack.us/my.php?image=resim970wv0.jpg][IMG]http://img264.imageshack.us/img264/2128/resim970wv0.th.jpg[/IMG][/URL]
merhaba ben tavşanlariniza talibim tabii kısmet olursa msn adresim [email protected] 05359711099 yada sız bı not bırakın ben sıze ulasayım ii gunler
BODRUM TURGUTREİSDEKİ EVİMİN BAHÇESİNDE BAKMAK İÇİN TAVŞANLARINIZ TALİBİM.BANA [email protected] den email ve msn olarak ulaşabilrisiniz.
herbal kafeslerini de verebilecekmisin almayı düsünen arkadaslar icin yazarsan faydalı olur
merhaba arkadaşım.benimde tavşanlarım var.4 tane.onlar için bahçemde büyük bir kafes yaptırdım.resimde gönderebilirim istersen.o tavşanlara iyi bakarım.eğer bana verirsen çok sevinirim sende pişman olmazsın.istersen sen verdikten sonra resimlerini bile arasıra çeker mailine gönderirim.benim yanımda mutlu olacaklarına İNANIYORUM.ve buranın kışı hafif geçiyor.ankaranın havasını iyi bilirim çünki aslında oralıyım ve ailemde orada yaşıyor.sincan da.ben ise fethiyedeyim.eğer cvbın evet olacaksa ki umarım öyle olur.msn de yazışabiliriz. [email protected] hoşçakal.
çok güzeller,çok iyi anlaştıkları belli,darısı benim tavşanların başına.
merhaba benimde iki tavşanım var biri gri beyaz diğeride kar beyazı ve yanlarına arkadaş istiyordum sizi gördüm ben tavşanlarımı evde besliyorum evde boş bir oda var orda kalıyorlar kafeslerinde sıcak bir yuva yani ve çok güzel besliyorum benimkiler çok çabuk kilo aldı :D İkiside büyük bir kedi kadar oldu. yeni tavşanlarda istiyorum. emin olun gözüm gb bakıyorum aklınız tavşanlarınızda kalmıycak yani ve ankarada yaşıyorum kabul ederseniz hemen gelip sizden alırım lütfennnnnnnnnnn
mail adresimde [email protected] olumlu cvblarını bekliyorum. lütfen alıyım tavşanları
mail adresimde [email protected] olumlu cvblarını bekliyorum. lütfen alıyım tavşanları