Hepsievcil

Diğer Evcil Forumları > Tavşan

Mesaj Ekle

benim ve tavşanım için acil yardım!

arkadaşlar benim bir tavşanım var adı papir ve ben onu çok seviyorum.Ama gördüğü herkeze saldırıyor özelliklede bana.Ona kötü bir şey yapmıyorum ve ürkütmüyorum.Ama hep beni ısırıyor.Ayrıca ablam ve babamıda ısırıyor.Kısacası herkesi ısırıyor.Dışarı çıkaramaz oldum.Önerisi olan varsa lütfen cevap versin.Eğer bir çare bulamazsam annemler tavşanımı hayvanat bahçesine vericek.Yardımlarınızı bekliyorum. teşekkürler! Not:Bana isterseniz [email protected] ulaşabilirsiniz.Cevaplarınızı bekliyorum.

tavsanının cinsiyetini, kac aylık/yasında oldugunu yazmamıssın. eger 6 aylıktan büyükse yapacagın bisey yok. cünkü artık onda karakter olmus demektir. bu alıskanlıgından vazgecirmen cok cok zor. erkek tavsanlar ciftlesme döemleri gelip es bulamadıklarında bu tür davranıslarda bulunurlar. ona göre degerlendirirsin

img

gokhankuscu84

19 yıl 6 ay 10 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

Tavşanımın cinsiyetini bilmiyorum ama onu veterinere götürdüm ve cinsiyetinin erkek olduğunu söyledi.Şu anda 7 aylık bir tavşan.Sen dedin ya kendine eş bulamazsa bu tür davranışlarda bulunuyorlar dedin ama benim komşumun bir tavşanı vardı ve oda dişiydi, benim tavşanımsa erkekti.Eş olmaları için ikisini aynı yere bıraktığımızda benim tavşan hemen komşumun tavşanının boynunu ısırıyordu ve onu kovalıyordu.Şimdi merak ettim senin söylediklerini ve benim tavşanımın yaptıklarını düşününce.Yinede bana bir öneri söylediğin için teşekkür ederim gokhankuscu84. Ama yinede şimdi onu zorda olsa evcilleştirmek mümkün değil mi?

bu yastan sonra alıskanlıklarını degistirmen cok zor olacak

img

gokhankuscu84

19 yıl 6 ay 10 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ