Hepsievcil

Kuş Forumları > Papağanlar

Mesaj Ekle

KONUŞAN 2007 BİLEZİKLİ YAVRU KONGO JAKO!

2007 bilezikli henüz koyugri gözlü ,kırmızıkuyruk ,kongo konuşan jako ikinci konuşan bir jakom sebebiyle satılıktır. 10-15 kelime mustafa!gel, gel oğlum!al bakıyim!al oğlum!yavrum!yakup ve daha net anlasılmayan kelime konuşan,elden ve ağızdan yiyen sevdirenbunları tamamen yabaniyken 1.5 ay kadar kısa bir sürede öğrenen eğitime çok açık papağanımı satmak zorundayım.insallah iyi sıcak bir yuvaya gider. kafesi ile birlikte 1100 ytl dir. tel.0 536 258 58 85

img

kuşadam

17 yıl 8 ay 8 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

resimlerini gördüm harika bişi allah nazardan saklasın maşallah

img

mcaglarankara

18 yıl 17 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

çok teşekkür ederim valla ben çok alısmıs.mecburiyeten ufaklığı vericez.keşke iki tane bakma imkanım olsaydı insallah benim gibi ilgi gösterebilecek birine gider.

img

kuşadam

ÖZEL MESAJ

ilan günceldir.

img

kuşadam

ÖZEL MESAJ

Herkesin tüm hayvan dostlarının bayramını en içten dileklerimle kutluyorum. İlan la ilgili bazı arkadaslar merak edip özelliklerini teyid ettiriyorlar anlıyorum ama şuna emin olun ne yazıyorsa aynısı doğrudur yalan,dolan abartı yok ne ise o bakıyorum bazı ilana adam yavru jako demiş resim yavru değil alakası yok böyle bir sey yok,kimisi de bu yolu seçmis kendine.Ceneb ALLAHCC herseyin en hayırlısını nasib eylesin.

img

kuşadam

ÖZEL MESAJ

dostum almaya niytliyim ancak istanbuldan adıyamana gönderemiyorsunuz.birde fiyat olarak son fiyatınızmı?pazarlık payı yokmu? [email protected] adresinden bana ulaşabilirsiniz.

img

barancan20

17 yıl 10 ay 19 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

Zeki abi konusmustuk valla ama biliyosun senin orayada zor olur ya perisan olur hayvan yolda parası bir yana valla İzmire bile göndermedim biliyosun.çoktan gitmisti yoksa o paraya da pet shop istedi valla vermedim.

img

kuşadam

ÖZEL MESAJ

yavru papoşumuz yeni ailesine kavusmustur herkese tesekkürler.

img

kuşadam

ÖZEL MESAJ

dostum ilgin için çok teşekkür ederim.ayrıca kuşun yeni sahibine kavuşmasınada sevindim.hayırlısı olsun

img

bahtiyar02

20 yıl 8 ay 5 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ