Hepsievcil

Akvaryum Forumları > Satılık Akvaryumlar

Mesaj Ekle

BURSA`dan Tanganyika Tankı ve balıkları

Merhaba arkadaşlar elimde 160lt ve 100lt iki adet tank var. 160lt tank + 17 tropheus duboisi yavrusu, balıklar yerli üretim + atman iç filitre + ısıtıcı + 25-30kg kaya + 10kg kadar midye kırığı + kapağındaki ışıklandırma sistemi ve florosanı + 100gr kadar sera flora yem. HEPSİ 550 YTL!!!!! ---------------------------------------------------------------- 100lt tank + 2erkek 8-7cm 3dişi 7-6cm Calvus goldhead + atman iç filitre + atman ısıtıcı + çeşitli kabuklar 4tane + mercan kırığı 10kg kadar + tetra bits yem 50gr kadar + bir paket sera artemia + ışık sistemi HEPSİ 400YTL!!!! Bu güzellikte balıklar başka hiçbir yerde bulamazsınız özellikle Tropheus Duboisilerim çok özel balıklardır koloni halinde büyütülürse yavru makinası haline gelebilirler (Tropheusları tane olarak almak isterseniz en fazla 7tane verebilirim yada hepsini almanız lazım, çünkü uygun koloni 10+dır) Calvusları tane ile satmıyorum akvaryumu ile vereceğim (Dişiler kabuktan çıkmaz:) ). İlk tercihim Tanklarla beraber satmaktır.Balıklarım çok sağlıklıdır zaten anlıyan anlar böyle balıkları bulmanız neredeyse imkansız. Askere gideceğim için satmak istiyorum. BANA 0555 275 77 05 nolu telefondan ulaşabilirsiniz yada buraya yazın. Saygılarımla...

img

odiken

18 yıl 1 ay 19 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

ilan geçerli ise 160lt olan akvaryumu görmek isterim. yeriniz nerde, akvaryumun özellikleri nedir, fiyatı nedir, sadece akvaryum olarak almak istiyorum, gerisi bende mevcut, mümkün müdür?

img

kenanyildiz

17 yıl 3 ay 25 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

[email protected] 0533 487 29 33 sizi gece geç saat olduğu için aramadım, yarın görüşelim(c.tesi)

img

kenanyildiz

17 yıl 3 ay 25 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ