Hepsievcil

Diğer Evcil Forumları > Tavşan

Mesaj Ekle

tavşan almayı düşünüyorum!

arkadaşlar siteye yeni üye oldum. tavşan almayı düşünüyorum ama alırken nelere dikkat etmeliyim?ne yapmalıyım bana yardım edin:(

img

baffling

17 yıl 7 ay 3 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

arkadaşlar ban bi akıl verin:(

img

baffling

17 yıl 7 ay 3 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

alacagın tavsanın türünü secmelisin. arastırma yapmalısın. besleyecegin ortama uygun bi tavsan secmelisin. sonrasında yardımcı oluruz

img

gokhankuscu84

19 yıl 6 ay 10 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

arkadaşım, daha düşünce halindeki birşey için nasıl yardımcı olalım,sürüyle başlık var başlık.bakım,besleme vs.bunları araştır sonra kesin kararnı ver.

img

keremcan

17 yıl 9 ay 17 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

Eğer evde besliyeceksen yada bahçede besliyeceksen cinsi farketmez.Sen onu eğitebilirsen hiç önemli değil ama angora tavşanı gibi bir tavşan alma.Çünkü onlar çok tüy döküyor.Her tavşan tüy döker ama angora tavşanının tüyü daha çok ve daha uzun olduğundan bir çok risk taşıyor ama kır tavşanı gibi orta veya kısa tüylü olursa daha rahat edersin.Ben şu anda 4. tavşanımı besliyorum ve çok memnun kalydım ama 4.sünden memnun değilim çünkü saldırıyor. Not:Ne olursa olsun kesinlikle hayvanı ürkütme.Eğer pisikolojisini bozacak bir şekilde korkutursan benimki gibi saldırır.Hoş ben onu ürkütmedim ya neyse.Alacağın tavşana çok dikkat et.Ben tecrübeli bir kişi olarak konuşuyorum ki kesinlikle bahçede toprağın altında yuvası olanlardan alma.Çünkü onlar toprağın altında yaşamaya alıştıklarından evde huzursun ve cani olurlar.Ama bazı tavşan çiftlikleri var onlarda betonda yaşayanlar var onlardan al ama tavşan çiftliği bulamazsan Ankarada bir hayvan dükkanı biliyorum.Eğer Ankara`da oturuyorsan yada yakınındaysan adresi veririm.İstanbul ve İzmir`de de var ama nların nerde olduğunu bilmiyorum.