Hepsievcil

Kuş Forumları > Kanatlı Kümes Hayvanları

Mesaj Ekle

Arkadaşlar Olay Döllü bıldırcın yumurtası(0,15ykr)

Döllü bıldırcın yumurtası 0,15 ykr`dir.İStanbul içi tavsiye edilir şehir dışı için kargo ücreti alıcıya aittir.. İrtibat telefonu: 05333050858 Canlı bıldırcın isteyen arkadaşlar uygun fiyatlara adetli satışlarım wardır..

img

by_falcon

20 yıl 3 ay 6 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

Ewet arkadaşlar bayram olduğu halde göstermiş olduğunuz ilgiye teşekkür ederim.. herkese sağlıklı günler dilerim.

img

by_falcon

ÖZEL MESAJ

Aycan kardeş salı günü gel sana istediğin kadar yumurtayı hazırladım.Yarın biraz yoğunum salı günü inş hallederiz işimizi.Allah`a emanet ol.

img

by_falcon

ÖZEL MESAJ

Kardeş gaziantep`e gönderirsen 50 adet alırım.Kargo ücreti bana ait kırılmayacak şekilde paket olursa iyi olur.

img

yylmz

17 yıl 5 ay 23 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

Arkadaşım irtibat bilgilerini vermemişşim eğer Antep`e göndermeyi düşünürsen mail at [email protected]

img

yylmz

17 yıl 5 ay 23 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

arkadaşlar yollamak isterim ama sizlerinde bildiği gibi uzağa yollayınca sorun çıkıyor geçen gün birisine 100 adet yolladım aydına 11 tane kırıldı die adam laf yaptı inanırmısınız üzüldüm gerçekten.ben hiç kırılmasını istemem ama oluyo işte elimden geldiğince güzel paketliyorum eğer buna rağmen yollamamı isterseniz tabiki yollarım hemde azla koyarımki kırılırsa telafisi olsun. telefonum 0536 657 41 21

img

by_falcon

ÖZEL MESAJ