Kedi Forumları > Kedi Sahibi Olmak İstiyorum
ANKARADAYIM YAVRU KEDİ ARIYORUM
Sokak veya ev de doğmuş farketmez sarı veya beyaz renkli cinsiyeti erkek olan yuva arayan oyuncu bi kedicik varsa evimizde bakmaya hazırız.
çok zor durumda,2sarı beyaz, yani sarman kardeş var,ona yuvanızı açarsanız hayatı kurtulacak:(eğer isterseniz arkadaş İstanbul dan getireceğini söyledi,[email protected] dan bana ulaşabilirsiniz,size fotolarını yollayabilirim.
1 aylık sarı erkek yavru kedim var..anne henüz emziriyor ama yakında sütten kesecek..herkese mail atıyorum cevap alamıyorum..İzmir`de oturuyorum yavru kedimi almak istersiniz seve seve getiririm..şimdiden teşekkür ederim :) fotoğrafını koymayı başaramadım ama mail atarsanız resimlerini ve videolarını göndreririm :)
acil ev bulması gereken dünyalar tatlısı hiçbir sağlık sorunu olmayan cins mavi gözlü sevecen çok tatlı 2 aylık bir ankara kedimiz var lütfen ilgilenin... ben ev arkadaşlarım istemediği için bakamayacağım. parazit ya da piresi yok, çok sağlıklı. bana ulaşırsanız sevinirim 5465085558
2aylık erkek cins ankara kedim var, acil ev arıyor. ankaradayım ben de. ararsanız detaylı görüşebiliriz 5465085558
merhaba kuscu0606. eğer hala ankaraysan,sarı-beyaz yavru kedi arıyorsan tam sana göre bir kedim var.hem de oyuncu.) ayrıca da tekir.cevabını bekliyorum.
2.5 aylık bayaz, üstünde sarı benekleri olan bir oğlum var. Oyuncu , kum alışkanlığı var.. kuru mama yiyor,parazit bakımları yapıldı , sıcak bir yuva onu terketmeyecek bir aile arıyor..Fotoğraflarını yollayabilirim ve almak isterseniz Ankara`ya ulaştırabilirim. [email protected] 0532 363 47 86
slm kuşcu :) benm bır tekır kedim var. eğer hala arıyorsan.. rengi sarı. bakımlı temız oyuncu cınsıyetı erkek evde dogdu lakın yavru değil :) 10 aylık. ilgelenirseniz sevinirim