Kuş Forumları > Papağanlar
Maalesef jako mu satmak zorundayım :(:(
Arkadaşlar 4 gün önce aldıgım kongo cinsi papaganımı annem evde istemiyo :( habersiz almıstım kabul eder diye ama cok kavga etmeye basladık kuş yüzünden .. Bu yuzden satıyorum. 800 ytl ye kuşu artı üstüne 150 ytl ye imac kare yatay telli çift kapılı üstü açılır kafesimi satıyorum Fiyat olarak 900 ytl istiyorum kafesin 50 ytlsini kendi cebimden cıkarmıs olucam öğrenciyimde zaten ama napalım güç bela para biriktirip aldıgım papaganımı satmak zorunda kaldım. Kuş evcil daha 4-5 yaşlarında çünkü gözleri cok ucuk bi sarı.Evcil her gördüğpüne kafasını sevdirir hatta ben ilk alırken direk sevdirmişti o yuzden cok heveslenmiştim :( Elden yem yior cekirdek elma vs vs bu 3 gun içinde verdim hatır hutur yedi.En son dün veterinere götürdüm hiç bi sağlık problemi yok.Hatta bugun yeni yerinede alışmaya baslamıstı ötmeye baslamıstı cok üzülüyorum ama mecburumda satmaya hemde bir an önce çünkü annemle ettigimiz kavgalar dayanılmaz oldu artık. Evet fiyat 900 ytl eger ciddi alıcıysanız bişeyler daha yapabilirim ama öğrenci oldugum için bnmde paraya ihtiyacım var. İrtibat: 0555 733 30 83 Öğlen 1 den gece 1 e kadar telefonum acık.İstanbulda oturuyorum...