Kuş Forumları > Kanatlı Kümes Hayvanları
Süs tavukları bulunur.......
Çeşitli türlerde süs tavukları bulunur. Adana`dan Şefket. 0543 2308436
slm hanileri var yazabilirmisiniz...
Cüce Koşin Kıvırcık Koşin Japonez Habeş-Silkiye Fizan-Pado Foniks tavuklar Cin-İspenç Vb....... Elimizde Bursa Park Hayvancılık`tan aldığımız 70 civarında hayvan vardı. Çok gürültü yapıyorlar diye geçen sene Kurban Bayramı`nda 60 tane anaç damızlık tavuk-horozu Hatay`a toptan verdik. Elimizdeki civcivleri ve 1-2 aylık yavruları vermemiştik. Elimizde kalan yavrular büyüdü. Şu anda anaç damızlık ve yavru olanlar var. Otobüs sorunu nedeniyle toptan satış tercih edilir. Adana ve çevre iller tercih edilir. Piyasaya göre uygun fiyata verilir. Teşekkürler.......
Ayrıca G.Antep, Kayseri ve Aksaray gibi illerden gelip görerek elimizden tavuk aldılar. Referanslar verilir. Elimdeki damızlıkları da uygun fiyata toptan verebilirim. Adana ve çevre iller tercih edilir. Ayrıca kendime ait 100 civarında Adana güvercini var. Güvercin de temin edebilirim. 42 yaşındayım. 32 yıldır güvercin besliyorum. Selamlar.......
İntoko küçükbaş hayvan sitesinde süs tavuklarımın resimlerini görebilirsiniz. Teşekkürler.......
slm sultan tavularıda bulunuyor mu? bulunuyorsa bir çift lazımdı fiyatlarını ve gönderim ücretiyle birlikte kadar olacağını yazabilirmisiniz.gö.nderim yeri batman [email protected]
Cüce Koşin, Kıvırcık Cüce Koşin, Fizan-Pado, Cin, Japonez vb türler var. Piyasaya göre çok uygun fiyata Cüce Koşin var. Adana kuş pazarında yetişkin Cüce Koşin çiftini 25-30 YTL`ye veriyorum. Ama otobüs sorunu var. Adana dışı biraz zor oluyor. Otobüsler almıyor hayvan. 3 sene boyunca Cüce Koşin veriyorum. Şimdiye kadar Adana kuş pazarında 300 tane vermişimdir. Kayseri, G.Antep, Mardin, Aksaray, İskenderun`a verdim. Adana kuş pazarında satıyorum. Ayrıca Sultan`ı zor bulursun. Bursa Park Hayvancılık`a bir sor kaldıysa.
peki şuanda Habeş-Silkiye elinde varmı? onları fiyatı nekadar?
necmi bey;yeni yaptıgım kulucka makinesini denemek icin sizden elinizdeki en ucuz bir tavugun tohumlu yumurtalarından almak istiyorum.elinizde hangi tavuk yumurtası varsa cinsini ve fiyatını ogrenecegim.su an elimde 4 adet kendi yaptıgım buyuk kapasiteli makineler var.civciv sezonu gelince uygun fiyat verirseniz,yuzlerce alabilirim.izmire gonderme ihtimaliniz var mı? tesekkurler (toros) gsm:0539 209 16 22 [email protected]
Ben şu anda görevim sebebiyle K.Maraş`tayım. Tavuklar Adana`da ve abim ilgileniyor. Bana telefonla söylüyor ve ben de internette ilan veriyorum. Yumurta hakkında bir şey diyemem. Fakat Adana`da süs tavukları var. Yumurta zor olabilir....... Tşk.