Hepsievcil

Kuş Forumları > Kuş Sahibi Olmak İsteyenler

Mesaj Ekle

albino yavru erkek muhabbet kuşu arıyorum.

albino(bembeyaz ve kırmızı gözlü) yavru erkek muhabbet kuşu arıyorum. benimki(canko-cankuş) daha bugün cennete uçtu :(( cinsinin iri olması tercih sebebimdir.

img

dalgaci

17 yıl 6 ay 18 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

talebini karşılarız [email protected] 05462612620

elimde sapsarı erkek albino kırmızı gözlü 1 yasına gelmediğini düşünüyorum resimlerini gönderebilirim eğer elinizde dikdörtgen bir kafes varsa kafes karşılıgı değişebiliriz tabi kuş işinize yarıycak ise yeni aldım sultan papağanımla pek anlaşamıyorlar yada sizde satmayı düşündüğünüz dişi albino varsa bende alabiirim anlaşırsak [email protected] iyi günler ...

img

baymehmet

17 yıl 5 ay 15 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

sapsarı albino mu? sanırım sizinki lutino (baymehmet). sayın dalgacı bildiğim kadarıyla lutino ve albinolarda erkek oranı çok düşüktür ayrıcı yetişkinlerinde bile dişi erkek ayrımı çok zordur kaldıki siz yavru arıyorsunuz çok iyi araştırmanızı tavsiye ederim.

img

selim10

17 yıl 6 ay 6 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

Haklısın selim öyleymiş ben hepsini albino sınıfına sokuyodum gerçek ayrıntılarda gizli:)

img

baymehmet

17 yıl 5 ay 15 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

selim in yazdıklarını aynen katılıyorum. üretimhanemde şimdiye kadar 20 ye yakın albino ve lutino yavrular aldım. hepsi dişi çıktı. bu cinslerde %90 dişi çıkar. erkek olsa bile döl alma şansı düşüktür. yumurta dölsüz olur. (erkek lutino ve albıno sahip olan birkaç üretici arkadaşlarımın tecrübelerine dayanarak yazdım)

img

mumit

19 yıl 10 ay 18 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

ben kesinlikle katılmıyorum bugün anne altından 4 tane kardeş yavru aldım baba albino kırmızı gözlü anne kırmızı gözlü lutino yavrularda 2 tanesi kırmızı gözlü lutino 2 taneside yeşil parçalı demekki kısr değilmiş erkekleri