Hepsievcil

Kuş Forumları > Papağanlar

Mesaj Ekle

jako mu satıyorum :(

giri gözlü, elimden omzumdan inmeyen çok oyuncu kendini sevdirmek için elinden gelen her şeyi yapan.çeşitli konuşma ve ıslıkları olan yakup u satıyorum. konuştuğu kelimeler: yakup,napıyon oğlum,ne diyosun,naber lan,şişko başak,merhaba,gel bakalım,yap kakanı,hehehehehe diye gülüyor. ilk başta yabancılara kendini sevdirmez ama birkaç gün alıştıktan sonra çok yakın olur. yemek seçmez her şeyi yer. çok sağlıklı parlak tüylü.sitresi felan olmayan.kesinlikle hırlamayan bi kuş.tek sorunumuz eşimi çok kıskanması.birbirlerine cir türlü ısınamadılar. ayrıca bütün gün ikimizde çalıştığımız için evde yanlız kalıyor. ona iyi bakabilecek bir aileye vermek istiyorum. Fiyatı taşıma kafesi ile birlikte 750 ytl.İstanbul avrupa dayım. saygılarımla... 0505 451 82 96

img

gokangunes

18 yıl 10 ay 4 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

Gökhan bey acaba papağınız duruyomu bide mail adresimi versem papağanızın resimlerini gönderebilirmisiniz

img

okyotr

17 yıl 6 ay 9 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

evet hala duruyor mailinize resimlerini gönderebilirim saygılarımla..

img

gokangunes

ÖZEL MESAJ

acaba [email protected] a resimleri mail atabilirmisiniz

img

okyotr

17 yıl 6 ay 9 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

selam gokan bey son fiyatı nedir

rsimleri mail adresinize gönderdim. son fiyattır arkadaşlar..

img

gokangunes

ÖZEL MESAJ

merhaba gökhanbey iyi günler pağağanıza talibim resim gönderebilirseniz sevinirim saygılarımla iyi çalışmalar [email protected]

img

emeksiz

18 yıl 10 ay 12 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

arkadaşlar yakup dün akşam yeni yuvasına gitti. umarım hayırlı olur saygılarımla..

img

gokangunes

ÖZEL MESAJ