Diğer Evcil Forumları > Tavşan
Acil Yuva aranıyor
2 yaşındaki tavşanımı geçerli bir nedenden dolayı vermem gerekiyor. tuvalet eğitimi var. kafes dışına hiçbirşekilde yapmıyor. kafesi ile birlikte veriyorum. çok kısa bir sürem var yoksa çiftliğe vermek zorunda kalıcam.
ankaradayız
tavşanınız dişimi erkekmi bana ulaşırsanız ben alabilirim mail adresim [email protected] acil görüşelim alırım ben
inşallah benimle konuşmadan vermezsiniz tavşanları lütfen mail adresimden hemen irtibata geçelim burdan biraz geç oluyo bugün konuşursak uygun olursa yarın almaya gelirim sizden bende ankaradayım
BODRUM TURGUTREİSDEKİ EVİMİN BAHÇESİNDE BAKMAK İÇİN TAVŞANINIZA TALİBİM.BANA [email protected] den email ve msn olarak ulaşabilrisiniz.
merhaba ben size baska bir uyeliktende yazmistim ama size iletilmedi ondan dolayi baska bir uyelik aldim. ben ankarada yasiyorum benimde iki tane tavsanim var tavsanlarima cok iyi bakiyorum yasam kosullari acisindan hicbir sikintilari yok, evin icinde besliyorum ona iyi bakacagim konusunda emin olabilirsiniz hic supheniz olmasin,benimle hemen irtibata gecerseniz tavsani en kisa surede gelip alabilirim.mail adressim [email protected] tavsanlari cok cok seviyorum olumlu cevabinizi en kisa suredede bekliyorum simdiden tesekurler.
kaçtır yazıyorum yazılarım yayınlanmıyor kısmet olmuycak her halde bu tavşanı almak için uğraşıyorum tavşanınıza emin olun fazlasıyla iyi bakıcam benimde kendi tavşanlarım var 2 tane. ankarada olduğum içinde siz vermeye karar verirseniz hemen gelip alırım lütfen bana ulaşın [email protected] mail adresim yada 05464990938 tel numaram lütfen ulaşın bana
msne ekledım ama karsılasamadık
umarım yanınızda mutlu olur...