Kedi Forumları > Kedi Sahibi Olmak İstiyorum
yüce bir sevgi olur bu...
arkadaşlar bir kediciğe sevginizi vermek istemeniz ne hoş ne erdemli bir davranış... elbette herkesin aklında bir kedi hayali oluyor, rengi cinsi huyu suyu... haklısınız... yalnız ben çok üzülüyorum sokağa çıktığımda. yaz aylarında bu duygu pek yoktu ama şimdi bir duvar dibinde büzülmüş titreyen yeri koklayan bi yavrucuk gördüğümde içim parçalanıyor. hepsini almak ellerimle beslemek istiyorum. belki sizin de etrafınızda vardır böyle güzel ama zor durumda bebekler. onları hepimiz el birliğiyle birer birer alsak, emeğimizi onlara versek, kurtarsak... sokak kedisi kavramı silinse dimağımızdan... cins olmaz belki ama daha büyük bir iyilik olur. evine kedi alan arkadaşlarımız da kısırlaştırsalar onları; artık bu çaresiz, bakımsız kedi nüfusunu mutlu ve bakımlı az sayıda kedicike dönüştürsek... olur mu...
biliyormusunuz bir ülkede(yanlış sölemek istemiyorum adını unuttum) sokaklarda hiç "sokak kedisi" cinsi yavru kedi kalmadığı için başka bir ülkeden 24 tane kedi gönderildi üresinlerde yavruları dağıtılsın diye.onlarda barınaklar bikaçgün sahip çıkmazsa uyutuyor hayvanları.düşünün ülkede soyu kurudu hayvanların.şimdi ise sayıları azaldığı için ülke dışından getirtiliyo.ya ne cahil bi insanoğluyuz biz ya.burada taş atıp tekme atıp kovalayan bizler yarın bigün sayıları azaldı diip "aa bi zamanlar bundan çok vardı buralarda soyu kurudu işte bi bunlar nadir kaldı" die yaşlı kedilerimizi bile el üstünde tutacağız.. birşeylerin kıymetini anlamamız için kaybetme noktasınamı gelinmek zorunda hep? sadece yazık diyorum..
Merhaba Sevgili Lucifer86, Sizinle aynı duyguları paylaştığımı söylemek ve sizi kutlamak istiyorum.Dostlarımız adınada ayrıca teşekür ediyorum. Her gün araba tekerlekleri altında ezilmiş,yada hastalanıp tedavi göremediği için ölmüş,ya da yaralanmış ,yada insanlar tarafından tekmelenen,kovulan hayvan görmek benide çok yaralıyor ve çok üzüyor. Keşke her eve bir dost girebilse ve biz hayvanseverler de bu üzüntülerden biraz olsun uzaklaşıp normal bir güne başlasak diyorum. dileklerimizin gerçekleşmesi dileği ile sevgiyle kucaklıyorum
yazdıklarınız çok güzel ama duyarlı olanların evinde birden çok kedicikleri varken hemde güzel çirkin demeden birçok kendine yayvansever diyen birçoklarıda yabancı ülkelerden başkalarına ne güzel kedim,köpeğim var dedirtmek için evcil getiriyorlar.Halbuki bizim sokak hayvanlarımız çok daha akıllı ve sevecen.Benim evimde şu an 7 kedim var.bakmakta zorlanıyorum ve 3 tanesini vermek istiyorum.2 aydır ilanlardayız.ama renklerinden dolayı malesef sahip bulamıyorum.resmen ırkçılık gibi bir şey bu.çok üzülüyorum.