Hepsievcil

Diğer Evcil Forumları > Tavşan

Mesaj Ekle

merhaba

ben daha öncede tavşan aldım besledim ama bu son aldığım tavşan diğerlerine benzemiyor,satıcı bana bunun angora tavşanı olduğunu söyledi sonra internetten baktım angora tavşanıyla uzaktan yakından alaksı yok,birkere siyah renkli,göğüs kısmında biraz beyazlık var zamanla beyazlaşacağını söyledi dediği gibi oldu ama angora değil sanırım,birde merak ettiğim konu elimize aldığımız zaman elimizi yalıyor olması bunu neden yaptığını bilen birisi varsa bana açıklarsa sevinirim,şimdiden sağolun...

img

akheron_

17 yıl 6 ay 1 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

Cinsi hakkında Gökhan arkadaş yardımcı olabilir o tavşan yetiştiriyor. yalamasına gelince, insan niye yemek yer? insan niye nefes alır? insan niye gözünü kırpar? insan niye etrafına bakar? bunlar nasıl doğal şeylerse tavşan için de yalamak bu kadar doğaldır.

img

keremcan

17 yıl 9 ay 17 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

angora tavsanları boyut olarak digertavsanlardan iridir ve çogunlukla beyaz renktedirler. tüyleri ise diger ırklara göre çok cok uzundur. henüz yavruyken bile baska ırkların arasında kolayca farkedilirler. tavsanının fotosunu eklersen yorum yapabiliriz

img

gokhankuscu84

19 yıl 6 ay 10 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

yalaması o kadarda normal değil mineral eksikliği vardır. benim tavşanım ne zaman elimi fazla yalamaya başlarsa ona kemirme taşı alıyorum ve yalaması geçiyor

Peki , elbiseleri yalamasını o zaman nasıl izah edeceğiz?Bendekiler pantolonumu,gömleğimi hangisi denk gelirse yalıyor.

img

keremcan

17 yıl 9 ay 17 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

valla benim tavşanlarım pantolon gömlek bulurlarsa yalamazlar kemirirler bu normal ama elinizi çok yalıyorsa bu mineral eksikliğidir. mesela şu dönemlerde yine başladı avcumu önüne getirdimmi hiç durmadan yalıyor böyle olduğunda kemirme taşı alıyorum ve nadir yalamaya başlıyo nadir yalamasıda sevgiden die duydum. ama kemirme taşını verdiğimde hep yalaması geçiyor bu yüzden bi eksiklik olduğunu düşünüyorum

yorumlarınız için teşekkür ederim tavşanımın fotografını yükledim ,yayınlandığı zaman bakarsanız, tekrar yorumlarınızı beklerim ,şimdiden sağolun :)

img

akheron_

17 yıl 6 ay 1 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ