Hepsievcil

Kuş Forumları > Kanatlı Kümes Hayvanları

Mesaj Ekle

Damızlık Hint horozları.......

Tanınmış horozcular Hasan Reşit ve Tufan Türkeç`ten aldığım 2 adet yetişkin horoz, fazlalık nedeniyle uygun fiyata satılıktır. Horozlar 1.5 yaşından büyük. 1 horozun gözü arızalıdır. Fakat diğerine göre daha kalitelidir. Diğerinde arıza yoktur. İkisi birlikte 400 YTL. Birisi vişne diğeri karaçil. 1 senedir damızlık olarak kullandım ve yavrularını aldım. Elimde 40 civarında irili ufaklı yavruları var. Damızlık olarak kullandım ve kilo aldıkları için şişmanladılar. Bu sebeple sadece damızlık için kullanılır. Kan denemek isteyen arkadaşlara duyurulur. Bunlardan daha pahalı 2 yeni horoz aldım. Horoz çok olunca gürültü çok oluyor. Adana`dan teslim....... Şefket(0543 2308436)

img

necmi

18 yıl 10 ay 24 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

Hasan Reşit`ten gelen horoz Nisan Vişne çürüğü ve sağ göz arızalı. Tufan Türkeç`ten gelen Karaçil ve sağlam.

img

necmi

ÖZEL MESAJ

fotoğraflarını [email protected] a gönderebilirsen horozlarını alabilirim.

img

basdemir43

17 yıl 5 ay 24 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

Ustam. Hayvanlar Adana`da. Resimleri çekmedim. Şu anda Elbistan`dayım. Şüpheye düşerseniz Hasan Reşit ve Tufan Türkeç`ten bilgi alabilirsiniz. Kan denemek için bir sene boyunca tavuklarıma çektim. Bir sene içinde 40 civarında yavru aldım. Şu anda Şubat-Mart-Nisan-Mayıs-Haziran-Temmuz yavruları elimde. Bunlar satılık değil. Babalarını vereceğim. Bu hafta Hasan Reşit`ten 750 YTL`ye bir horoz alacağım. Bu yüzden elimden çıkarıyorum. Hasan Reşit`ten 500 YTL`ye aldığım bir horoz daha var. Adı Appiah. Tanınmış bir horoz. Şimdilik elimde bu horoz kalacak. Tek damızlık kalacak elimde. Hasan Reşit`ten gelen horoz 15 aylık kar çili dövdü. İlk suda göz gitti. Videosu Hasan Reşit`te var. Her iki horozcu da horoz camiası tarafından bilinen kişiler. Araştırabilirsiniz....... Teşekkürler.

img

necmi

ÖZEL MESAJ

0537 6802756 tlf. Elbistan`dayım. Diğer telefon Adana`da.

img

necmi

ÖZEL MESAJ

Hasan Reşit`ten gelen Vişne horozun videosunu sampiyon80.azbuz.com adresinden izleyebilirsiniz. 2.videoda seyredebilirsiniz. 9 aylıkken karta atıldı. Taşlı ve 15 aylık kart çili dövdü. Geçen yıl damızlık için aldım. Sistemli horoz. 2.Videoda seyredebilirsiniz. Yavruları satılık değil. Nisan 2006 yavrusu. Diğer horoz için de Tufan Türkeç`ten bilgi alabilirsiniz. İstanbul`da tanınmış bir damızlıkçıdır. Osmanlı damızlığı eski kan Hintleri var. Haziran 2006 yavrusu. Kan denemek isteyen meraklılara duyurulur. Tşk. 0537 6802756 Hayvanlar Adana`da. [email protected]

img

necmi

ÖZEL MESAJ

Bu horozları aldığım kişilerden şu anda sağlam horoz almaya kalksanız tanesini 400 YTL`den aşağı vermezler. Geçen yıl meraklandım ve aldım. Dövüştürme meraklısı değilim. Hobi amaçlı aldım. Hasan Reşit`ten gelen horozun bir gözü arızalı. Fakat kartı dövdü. Belirttiğim sitede videosu var. Adamın elinde çok horoz var. Bir gözü arızalı horozu elinde tutmak istemedi. Bu sebeple damızlık için uygun fiyata aldım. Yarı fiyatına geldi. Tufan Türkeç`ten gelen horozun da burnunda hafif solunum sorunu vardı. Burnunda nefes sorunu olduğu için dövüşmez dedi. Damızlık için almak istiyorum dedim. Kan denemek için aldım. Bu sebeple uygun fiyata geldi. Yarı fiyata geldi. Veterinerden ilaç vererek burnundaki solunumu düzelttim. Hayvan çok kalıplı oldu. Zaten sadece damızlık için kullandım. Her iki hayvan da 3 kg`dan ağır. Fiyatın uygun olması yanıltıcı olmasın. Bu hayvanlar 1 senedir elimde. Kan denemek için aldım. 40 civarında yavrum Adana`da. Zaten işin ustası olmuş horozculardan bilgi alınabilir. İyi bir horoz da en az 300-400 YTL`den satılıyor. Bir horozdan aldığınız yavruların sadece %20`si iyi çıkarmış. Yani bir senede alınan 50 yavrudan 10 tanesi iyi çıkarmış. İşin ustası olmuş horozcular böyle diyor. Meraklı arkadaşlara duyurulur. Hayvanlar sağlıklı.

img

necmi

ÖZEL MESAJ

Hasan Reşit`ten aldığım horozun videosunu "sampiyon80.azbuz.com" adresinden seyredebilirsiniz. 2.video....... Tufan Türkeç`ten aldığım horozun resmini de bu sitenin sizin evciliniz bölümüne ekledim. "Diğer" yazan bölümden resmi ve horozları aldığım kişilerin resimlerini görebilirsiniz. Nakliye işini kendiniz hallederseniz hayvanları pazarlıksız 350 YTL`ye bırakırım.

img

necmi

ÖZEL MESAJ

HOROZLARIN RESİMLERİ CEP TELEFONUMA GELDİ. CİDDİ ALICILARA MESAJLA GÖNDERİRİM. YARIN AKŞAM İNTOKO.COM. ADRESİNDE HOROZLARIN RESİMLERİNİ GÖREBİLİRSİNİZ. TŞK.......

img

necmi

ÖZEL MESAJ

Hasan Reşit`ten gelen horoz horoz Silifke`ye verildi. Elimde sadece Tufan Türkeç`ten aldığım Karaçil horoz kaldı. Nakliyeyi siz hallederseniz 150 YTL`ye bırakırım. Son fiyat. Tşk. 0537 6802756

img

necmi

ÖZEL MESAJ