Hepsievcil

Kedi Forumları > Kedi Sağlıgı ve Bakımı

Mesaj Ekle

Kedim Hamile Mi?

Benim 7-8 aylık bir kedim var.Geçen gün farkettim. Dokununca meme uçları elime geliyor ve karnını bana elletmiyor. Hamile olabilir mi?Cevap verirseniz çok sevinirim

img

gamzeozan

17 yıl 5 ay 27 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

Bugün farkettim karnında pinpon topu kadar da şişlik var.

img

gamzeozan

ÖZEL MESAJ

evet özellikle 6 ayı geçtikten sonra sokağa da salıyoesanız tabi ki böyle bir ihtimal var.Karnını elletmemesi de bunun göstergesi olabilir.Bir veterinere gidin derim sağlıklı yavrular edinmek için.

Evet her gün dışarı salıyoruz.Zaten kendisi küçüçük bir kediyken bizim eve geldi ve bizde kaldı.

img

gamzeozan

ÖZEL MESAJ

ne mutlu size en kısa zamanda vir veterinere gidin dediğim gibi sağlıklı yavrulara sahip olmak için.diyeceksiniz sokaktaki kediler nasıl sağlıksız mı yaşıyorlar yıllarca,ama bu kedilere evde bakacaksanız veya sahip bulacaksanız kontrolleri aksatmayın ki sağlık problemi yaşamayasınız.

bizde kalmıyacak o yavrular.Bende bi veterinere götürelim diyorum da.Babam ne gerek var dışardai kediler nasıl yavruluyorsa bu da öyle yavrular diyo. Ama ben ne yapıp edip götürcem

img

gamzeozan

ÖZEL MESAJ

evet götürürseniz iyi olur dediğim gibi yavrular sizde kalmayacaksa sahiplendireceksiniz herhalde?eğer öyleyse kedilere bakacak kişi sağlıklı,aşılı olmalarını ister.ama öyle her veterinere götürmeyin,tanıdıığınız,bildiğiniz insanların gidip tavsiye ettiği bir yere götürün kedinizi.kolay gelsin :)

evet götürürseniz iyi olur dediğim gibi yavrular sizde kalmayacaksa sahiplendireceksiniz herhalde?eğer öyleyse kedilere bakacak kişi sağlıklı,aşılı olmalarını ister.ama öyle her veterinere götürmeyin,tanıdıığınız,bildiğiniz insanların gidip tavsiye ettiği bir yere götürün kedinizi.kolay gelsin :)

Var var bi tane tanıdığımız.Zaten Yalova da üç tane veteriner var.

img

gamzeozan

ÖZEL MESAJ