Hepsievcil

Kedi Forumları > Kedi Sahibi Olmak İstiyorum

Mesaj Ekle

İran Güzeli Kızıma gene İRAN güzeli bir kız arkadaş arıyorum

Eşim işe girdikten sonra kızımız çok yalnız kalmaya başladı ona bir arkadaş arıyoruz. 5 aylıkken sahiplenmiştik. Yalnızlığını giderecek gene bir iran güzeli kız arkadaş arıyoruz ona. Lütfen neden İran kedisi diye sorgulamayın. Kendimize göre bir sürü sebebi var .Sadece söyleyebileceğim para verip can almak beni rahatsız ediyor.Daha 3 ay önce bir tekir yavru bulduk ve onu yaşatmak için harcadığımız parayla 2 tane iran kedisi alabilirdik. Ne mutlu ki onu yaşatıp sahiplendirdik eşimle. Şu an çok güvenilir ellerde mutlu ve sağlıklı. Güvenebileceğiniz birini arıyorsanız ona kendi canımız gibi bakacağımızdan hiç kuşkunuz olmasın.

img

kkanbir

20 yıl 3 ay 24 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

hangi şehirdesiniz?Ank da çok şeker 2aylık koyu füme renkli,bir iran kedisi var yuva arayan,ancak doğuştan sağ arka bacağı yok,onun dördüncü bacağı oluruz dersseniz eğer,İletişim: 0505 311 76 29 [email protected]

img

sila_ank

18 yıl 5 ay 13 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

İstanbul`dayım maalesef. Umarım aklı başında düzgün birileri sahiplenir.Bakım isteyen hayvanlar sonuçta ve bu biraz daha özel bir durum .Gene de teşekkürler ilginize

img

kkanbir

20 yıl 3 ay 24 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

İstanbul da ,sağlık problemleri yüzünden 2 yaşında erkek iran chincilla cinsi kedime acil ev arıyorum.... 0 544 895 41 27 ,belki bu kedişe sahip çıkabilirsiniz.

img

sila_ank

ÖZEL MESAJ

mrb, biz de 2 gri dişi, 1 erkek beyaz yavru var 3 buçk aylıklar,biz de bir an önce vermek istiyoruz.isterseniz beni arayın.istanbulda evimiz. 0535 383 72 24.

img

sila_ank

ÖZEL MESAJ

ilgilenirseniz iran gri bir kızım var 3 aylık mail adresim [email protected]

img

betulteah

17 yıl 5 ay 19 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ