Hepsievcil

Akvaryum Forumları > Satılık Akvaryumlar

Mesaj Ekle

470 LT FULL AKVARYUM

EVİMDE KURULU DURUMDA OLAN 470 LT TATLI SU AKVARYUMUMU TAŞINACAĞIM İÇİN TAKIM OLARAK SATIYORUM SATIYORUM SATIŞA ÇIKARILAN ÜRÜNLER 1= 1 ADET 130*60*55 OLÇÜLERİNDE 5+5mm LAMİNE CAMDAN(top 10mm) MAMÜL AYVARYUM 2= 1 ADET EHEIM 2226 PROFESYONEL TAM DOLU MUSLUKLU DIŞ FİLTRE(1 sene daha garantisi devam ediyor) 3= 1 ADET EHEİM JAGER TERMOSTATLI ISITICI (1 sene daha garantisi devam ediyor) 4= 2 ADET İÇ FİLTRE (1 TANESİ ATMAN MARKA) 5= 2 ADET FLORESAN TAKIM (gralüx) 6= 1 ADET ÇİFT ÇIKIŞLI HAVA MOTORU 7= 2ADET 50 CM HAVA TAŞI+HAVA HORTUMLARI VANALAR VS. 8= YAKLAŞIK 100 KG KAYA+ZEMİN KUMU(beyaz iri taneli)+YAPAY BİTKİLER 9= CAM DERECE 10=YAKLAŞIK 30 ADET CHIKLET CİNSİ BALIK 6 S.PRENSES 3PAPAĞAN 2YUNUS 3 ALBATROS 2 MÜCEVHER 2TURUNCU GERİSİ KARIŞIK BALIKLARIN BOYLARI 8 İLA 15 CM ARASINDA AYRICA YAKLAŞIK 25 CM 2 ADET VATOS 11=AKVARYUMUN ALTINDA KENDİ OLÇÜLERİNE GÖRE DEMİR PROFİLDEN MAMÜL ÜZERİ MDF KAPLANMIŞ ÇİFT KAPAKLI ÜST TEZGAHI MERMER DOLAP AKVARYUM İSTANBUL/ZEYTİNBURNUNDA KENDİ EVİMDE KURULU/ÇALIŞIR DURUMDA ALMAYI DÜŞÜNEN ARKADAŞLAR GELİP GÖREBİLİR SÖZ KONUSU ÜRÜNLER TEK TEK SATILMAYACAKTIR BU ÜRÜNÜ KARGOYA VERMEK GİBİ BİR ŞANSIMIZ OLMADIĞINDAN ALICININ BİZZAT GELİP TESLİM ALMASI GEREKİYOR NAKLİYEYE HAZIRLIK AŞAMASINDA YARDIMCI OLURUM [email protected] ADRESİNDEN YADA 0555 400 00 40 NOLU TELEFONDAN BENİMLE İRTİBATA GEÇEBİLİRSİNİZ FİYAT 500 YTL İŞYERİMDEN KARTINIZA TAKSİT YAPABİLİRİM ÜRÜNÜ ALAN ARKADAŞA ŞİMDİDEN HAYIRLI OLSUN

img

akıncı22

18 yıl 6 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

bu akşam 15-20 adet s.p. yavru aldım:)) akvaryumu alan arkadaşa hediyemdir

img

akıncı22

18 yıl 6 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

Merhaba, Telefon numaram 535 412 12 70 Su an kullanmadigim bilgisayarima karsilik tam techizat bir akvaryumla baliklar dahil takas etmek istiyorum en az Boy :125 Yukseklik :60 Genislik :30 cm olan bir akvarymla takas etmek istiyorum bilgisayari verme nedenim kendime almis oldugum leptop bilgisayarin ozellkilerine gelince dilim dondugunce yazayim -----1,7 Ghz islemci -----160 Gb harddisk -----17 " Lg Monitor -----onbord ses karti -----onbord ekran lkarti -----televizyon karti -----hic kullanilmamis mause ve klavye -----ve gene hic kullanilmamis hoparlorler 2*1 -----web kamera ( Cretive) -----duruma gore hic kullanılmamis Hp-610c yazıci bu kesin degil eger anlasirsak bununla ilgili konusuruz ( sifir kartusuyla beraber) dilim dondugunce anlatmaya calistim

img

kargaci79

17 yıl 5 ay 27 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

merhaba ilanınız güncel mi hala ve kredi kartına kaç taksit yapabilirsiniz

img

gülşaah

17 yıl 5 ay 1 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

ilan güncel birkaç arkadaş aradı fakat geri dönmediler bu arada ilanda belirtmiştim melzemeleri tek tek satılmıyacak bunun için aramayın lütfen

img

akıncı22

18 yıl 6 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

resimlerini görmek mümkün mü ben yeni heveslendim akvaryuma 470 lt ne kadar bi akvaryum bilemiyorum o yüzden resimlere bakıp öyle karar vereceğim

merhaba. ilanınız geçerlidir umarım. c.tesi günü öğleden sonra gelip görebilirmiyim.

img

kenanyildiz

17 yıl 3 ay 25 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

hala güncel mi??

img

turk_stallion

17 yıl 3 ay 24 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

akvaryum satıldı arkadaşlar ilginiz için teşekkürler

img

akıncı22