Hepsievcil

Kuş Forumları > Papağanlar

Mesaj Ekle

YALMAN KUSEVİNE TESEKKURLER

Dun Hatay Yalman Kusevi Mahir Bey`den yeni jakomuzu aldık durustlugunden dolayı cok tesekkur ediyorum.

img

umit007

17 yıl 8 ay 8 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

merhaba ümit kardeş nasılsın bend ejako almak istiyorum ama kaça aldınız birde mahir beyler güvenilir demissin ondan seni görünce yazayım dedim kuşlar nasıl saygılarımla

img

emeksiz

18 yıl 10 ay 13 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

Mahir Bey`i tanımıyordum,internette ilanını gordum ve kendisini aradım,fiyat konusunda yardımcı oldu aynı gun web cam den kusu gosterdi parasını yolladım ve ertesi sabah kusumuzu otogardan aldım.1 haftayı gecti Allah`a sukur hic bi problemimiz yok tahminimizden de guzel bi kus sahibi olduk guvenebileceginiz bir adres ve fiyatlar piyasaya gore cok makul iyi gunler

img

umit007

ÖZEL MESAJ

merhabalar,bende mahir beyden bi kakadu almıstım.söledikleri gibi gayet düzgün bir papagan göndermişti.bakamayınca sattım.tanımasamda güveniyorum.tekrar alcak olsam ilk basvuracagım yerdir yalman kus evi.tavsiye edilir.

img

feyyaaz

17 yıl 10 ay 13 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

EVET BEN DE KENDİLERİNİ TANIMAMAMA RAĞMEN YALMAN KUŞ EVİNDEN KUŞ ALAN VE ÇOK MEMNUN OLAN ÇOK KİŞİYE ŞAHİD OLDUM ,MAHİR BEY MİŞ GALİBA SAHİBİ GERÇEKTEN KENDİSİNE HAYVANSEVER OLARAK DÜRÜST İŞ YAPTIĞI VE BİRÇOK HAYVANSEVERE GÜZEL HİZMETLERİNDEN ÖTÜRÜ TÜM HAYVANSEVERLER ADINA TEŞEKKÜR EDİYORUM.İŞTE HİÇ REKLAMA GEREK OLMADAN İNSANIN KENDİNİ TANITIMI BUDUR!İNŞALLAH YOLUMUZ HATAY DAN GEÇERSE KENDİLERİNİ ZİYARETTE BULUNURUZ.İNŞALLAH DİĞER ŞİKAYET GELEN PETSHOPLARA DA ÖRNEK OLUR.ALLAH C.C.rızk ve kazançlarını hayırlı ve bol eylesin tüm dürüst insanların.

img

kuşadam

ÖZEL MESAJ

İyi güzel diyosunuzda bende ilk jakomu yalmandan aldım ama keske almasaydım haftasına girmeden oldu aldıgım cevap netti olabilir.Yenisini verelim ama aynı parayı bırdaha odedikten sonra yani hayvansever felan demısınız ama zannetmıyorum.İnsan bu kadar pişkin olur ama hayvansever olamaz.

img

can34

17 yıl 5 ay 24 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

evet bende cok memnun mahir beyden ben kendisinden yavru jako almıstım ve su an cok memnunum allah kendısınden razı olsun haa bır de can34 arkadasımız sen jakoyu almıssında allah bılır nasıl beslemıssın hayvancagızı sonra ben kendısınden jako aldıgım nasıl eslıyeceyımı ve hangi ortam bullunduracagımı nasıl ne yapacagımı hepsını hıc cekınmeden anlattı burdan kendısıne yıne tesekkur edıyorum

img

mehmet077

17 yıl 4 ay 25 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

Valla arkadasım aldıgım papagan bu ben ona papagan bile demiyorum arkadasım oldu benim Mahir Bey`den Allah razı olsun

web camden gosterdi sonra anlattı ne dediyse aynısı bu devirde bende guvenmiyordum kimseye ama adam işini harbiden yapıyor

ikilemde kalanlar icin bende bi tesekkur ediyim dedim senin anlattıgını bilmem ben yasadıklarımı soyluyorum yoksa ne tanırım ne gordum Mahir Bey`i

img

umit007

ÖZEL MESAJ

can 34 arkadasım senın aldıgın kus öldü diye pet shop sahıbını suclamana hıc gerek yok bende ordan jako almıstım ben su an cok hareketli ve canlı mahir beyle konussurken tlf da herseyı anlattı nasıl ve ne yapılacagını ayrıyetten bana dedıkı bazı musterılerımız hemen evcıllestırme cabasıyle kusu strese sokuyorlar ya da yoruyorlar onun için dikkatli olman lazım suçu hic bir zaman baskasında aramayın lütfen sorun araştırın ve hatanın nerde oldugunu bilinki bir daha tekrarlamayın...saygılar..

img

mehmet077

17 yıl 4 ay 25 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

Evet bende şahidim, bu alttaki link de Mahir beyin bana gönderdiği tamer isimli Jako nun çekmiş olduğum görüntüleri..Mahir beyin bana söylediği her şeyi bu jakoda buldum.Teşekkürler mahir bey...

http://www.youtube.com/watch?v=hDI3TlskmIc

img

cevatsn

17 yıl 7 ay 23 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ