Kuş Forumları > Kuş Türleri Sağlık ve Bakım
muhabbet için yem hakkında ...
selam arkadaşlar muhabbet yemi hakkında birkaç soru soracaktım ben üretime başladım. beyaz kum darı verin dediler ama onunda hayvanı yağlandırdığı söyleniyor ince yem ise yazın isal yaptığı söyleniyor lütfen biraz yardım. bir de kuşlarım yumurta yapmaya başladı fakat yuvalarında fulluk yok direkt tahtanın üstünde yumurtalara zarar gelir mi?
Ah be arkadaşım yok ya ne olur hiçbirşey olmaz...Zaten bir süre sonra pislikten bir fulluk olmuş olacak :)) sen merak etme ama yuvayı da fazla sallama .. Hem kaç tane çiftten üretime başladın .. Hangi şehirdesin damızlıklarının resimleri varsa bana yollarmısın belki yavru sipraişi veririm satmak istersen .. [email protected]
selam kuş dostu ilgin için teşekkür ederim .ben 30 çift ile başladım. ilk etapta fakat önümüzdeki zamanlarda çok daha büyütmeye düşünüyorum anlıyacağın şimdilik işi öğrenmek için bu kadar.ben egedeyim. buraya geleli fazla olmadı ama buranın kuş pazarı bayağı iyi. ileriki zamanlarda neden olmasın kuş alışverişimiz .ileride diyorum çünkü tam randıman alamadım kuşlardan kendine iyi bak