Kuş Forumları > Güvercinler
Yem Fiyatına Satılık Oyunlu Güvercinler
Yer darlığından yem fiyatına Süper güvercinler. 3 çift Şebap Baba-Miski anneden aynakuyruk garantili oyunlu yavrular, ilk çıkanlarda yumurtlamak üzere. Çifti 70 YTL 1 adet mavi erkek seferli 35 YTL 1 adet limon erkek kümeste oynayan. 35 YTL 1 Çift Bango Yavru (biri Mavi Kanat-Mavi Kuyruk - biri sadece mavi kuyruk) Çifti 25 YTL 1 Adet Siyah Rahibe (Rahibeler kısırdır çok iyi yavru bakarlar) Çifti 30 YTL 1 Adet Şebap dişi ayna kuyruk hiç yavru alınmamış. 60 YTL Toplu Alımlarda 1 çift Limon yavru hediyedir.. http://pets_world.sitemynet.com [email protected]
Hepsi toptan olursa indirimde yapacağım.
Mehmet Bey, merhabalar, hayırlı satışlar olsun, bu arada benim mermeri yavrularını da unutmuyor ayırıyorsunuz değil mi, mail adresime yazarsanız sevinirim. Daha önce konuşmuştuk, ben de size kanarya verecektim, takas olur demiştiniz. Mermeriler eke olsun, yavru olsun, fark etmez size bıraktım, ben Eylül gibi uygun olurum, sizce de uygun olursa, o dönem hallederiz konuyu. Görüşmek ümidiyle, hoşçakalın. [email protected]
Selam ajanda mermerilerin yavruları 1 haftaya çıkacak çıksınlar hayırlısla takas işi kolay. Selamlar
merhaba yeriniz nerede istanbul ,,, bahçelievlerde oturuyorum eğer yakınsak gelip görme şansım varmı aslında ben adana kuşu arıyorum ama sizden de bangolara bakabilirim ... teşekkürler
Ben Antalya Manavgattayım