Hepsievcil

Kuş Forumları > Güvercinler

Mesaj Ekle

Yem Fiyatına Satılık Oyunlu Güvercinler

Yer darlığından yem fiyatına Süper güvercinler. 3 çift Şebap Baba-Miski anneden aynakuyruk garantili oyunlu yavrular, ilk çıkanlarda yumurtlamak üzere. Çifti 70 YTL 1 adet mavi erkek seferli 35 YTL 1 adet limon erkek kümeste oynayan. 35 YTL 1 Çift Bango Yavru (biri Mavi Kanat-Mavi Kuyruk - biri sadece mavi kuyruk) Çifti 25 YTL 1 Adet Siyah Rahibe (Rahibeler kısırdır çok iyi yavru bakarlar) Çifti 30 YTL 1 Adet Şebap dişi ayna kuyruk hiç yavru alınmamış. 60 YTL Toplu Alımlarda 1 çift Limon yavru hediyedir.. http://pets_world.sitemynet.com [email protected]

img

mehmetozaslan

20 yıl 5 ay 25 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

Hepsi toptan olursa indirimde yapacağım.

img

mehmetozaslan

ÖZEL MESAJ

Mehmet Bey, merhabalar, hayırlı satışlar olsun, bu arada benim mermeri yavrularını da unutmuyor ayırıyorsunuz değil mi, mail adresime yazarsanız sevinirim. Daha önce konuşmuştuk, ben de size kanarya verecektim, takas olur demiştiniz. Mermeriler eke olsun, yavru olsun, fark etmez size bıraktım, ben Eylül gibi uygun olurum, sizce de uygun olursa, o dönem hallederiz konuyu. Görüşmek ümidiyle, hoşçakalın. [email protected]

img

ajanda

20 yıl 2 ay 6 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

Selam ajanda mermerilerin yavruları 1 haftaya çıkacak çıksınlar hayırlısla takas işi kolay. Selamlar

img

mehmetozaslan

ÖZEL MESAJ

phot0189.jpg

phot0231.jpg

img

mehmetozaslan

ÖZEL MESAJ

limon.jpgmiskiler1.jpgbango1.jpgphot0015.jpglimonyavrular.jpgmiskiler3.jpg

img

mehmetozaslan

ÖZEL MESAJ

merhaba yeriniz nerede istanbul ,,, bahçelievlerde oturuyorum eğer yakınsak gelip görme şansım varmı aslında ben adana kuşu arıyorum ama sizden de bangolara bakabilirim ... teşekkürler

img

kuscu01

21 yıl 5 ay 5 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

Ben Antalya Manavgattayım

img

mehmetozaslan

ÖZEL MESAJ

img

mehmetozaslan