Hepsievcil

Kuş Forumları > Kanatlı Kümes Hayvanları

Mesaj Ekle

Sağlam kan Hint horozu.....................

Tanınmış horozcu Hasan Reşit`ten 750 YTL`ye yeni bir damızlık Hint aldım. Bu sebeple parasını biraz denkleştirmem gerekiyor. Elimde geçen sene aldığım 2 horoz vardı. Bir tanesinin gözü arızalıydı. Silifke`ye verdik. Elimde diğer horoz var. Tanınmış damızlıkçı Tufan abiden geçen yıl aldığım horozu çok uygun fiyatla vereceğim. Geçen sene 6 aylık yavruyken aldım. Haziran 2006 yavrusu. Burnunda nefes sorunu vardı. Dövüşemezdi. Nefesi yetişmiyordu. Burnunda hırıltı vardı. 3-4 ay boyunca ilaç vererek burnundaki hırıltıyı düzelttim. İlaç kullanarak burnundaki hırıltıyı 3-4 ayda hallettik. Bir sene boyunca damızlık olarak kullandım. Yavruları Adana`da. Yavrular satılık değil. Kanı sağlam olduğu için aldım. Bir senedir damızlık olarak kullandım. Ayrıca çok kilo aldı. 3.300 kg Kendine geldi. Fakat nefes sorunu var. Anne babası sağlam olduğu için Haziran`da çıkarıldı. Bu sebeple Haziran yavrusu. Kanı sağlam. Fakat yeni bir damızlık aldığım için satılık. Kan değişikliği yapacağım. Tavuklarımı başka horoza çekeceğim. Kanlarını karıştıracağım. Nakliyeyi siz hallederseniz 150 YTL`ye vereceğim. Nefes sorunu olmasa 400 YTL`den aşağı alınmaz. Sadece kan denemek için damızlık amacıyla kullanılır. Fakat kanı sağlam. Tufan Türkeç orjinli bir horoz. Özellikle yeni meraklı arkadaşlara vereceğim. Gerekli bilgiyi Tufan abiden de alabilirsiniz. Adana`dan teslim. 0537 6802756 Bu son ilanım....... [email protected]

img

necmi

18 yıl 10 ay 24 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ