Kuş Forumları > Kanatlı Kümes Hayvanları
Denizli de habeş besleyen var mı?
Denizli ye her gün gidip gelen bir arkadaşım var. Onun arabasıyla gelip iki tane habeş tavuk almak istiyorum. İnternet üzerinden alışveriş yapmak istemiyorum. Çünkü karşıdaki insanı tanımıyorum, göndereceği hayvanların nasıl olduğunu bilmeden de para yatırmak istemem. Alışverişin en güzeli yüzyüze yapılandır. Denizli den ve ya Afyon`dan habeş tavuk besleyen varsa bana 0505 392 78 75 veya [email protected] adresinden ulaşabilirler.Önümüzdeki hafta sonu gelirim. Bir de hayvanseverlere bir hatırlatma yapmak istiyorum. Kesinlikle çok cazip fiyatlarla ilan veren arkadaşlardan adresini isteyin ve yüzyüze alışveriş yapın. Sevgilerle... Yılmaz YAVUZ
ben denizliyim.benim arkadaşlarımdan besleyenler var.istersen bulabilirim.fiyatları nekadar bilmiyorum.sana kaçtane lazım.ben sorayım.olur mu. 0533 363 18 72
Murat kardeşim sana çok teşekkür ederim. Benim şu anda elimde ikisi horoz biri tavuk olmak üzere üç tane habeş var. Bir veya iki tane habeş tavuk alıp horoz-tavuk eşitliğini sağlamak istiyorum. Sana zahmet fiyatlarını bi soruver. Uygun fiyat olursa almaya geleceğim. İyi günler dileğiyle
SORDUM.ARKADAŞIN ELİNDE ŞU ANDA 1O TANE HABEŞ VAR.TAVUKLAR DAHA 50 GÜNLÜK.TANESİNİ 30 YTLDEN VERECEK.2 TANE ALMAK İSTERSEN 50 YTL DEN VERECEK.AYRICA ELİNDE TEPELİ ZEPRİT TAVUKLARINDAN VE ÇEŞİTLİ KÖY TAVUK LARINDAN VAR.ALMAK İSTERSEN AYARLARIZ.SEN BANA TELEFON ET VEYE MESAJ YOLLABEN AYARLAYAYIM.BEN DENİZLİ MERKEZDE OTURUYORUM.ARKADAŞIM İSE ÇAL İLÇESNDE OTURUYOR.BİR İKİ GÜN ÖNCEDEN BANA HABER VER.BEN EVE GETİREYİM.SEN VEYA ARKADAŞLARINDAN BİRİSİ GELDİĞİNDE BEN TESLİM EDEYİM.OLUR MU. NUMARAM :0533 363 18 72 [email protected] benim hafta sonu cumartesi-pazar tatil.hafta içi yollayamam.hafta sonu yollayabilirim....iyi akşamlar...
Murat kardeş gerçi msn ye de yazdım ama kapalıydı. belki burda msn den önce yayınlanır. Mehmet bey ile tanıştık. Bıldırcınlarını gördüm. Hepsi de sağlıklı güzel hayvanlar, 4 tanesi beyaz. Almanı tavsiye ederim. Sağlam insanlar. Sen habeşleri gönder, onlarda bıldırcınları göndersin. Bana sabit telefondan ulaşmak istersen Uşak milli eğitim müdürlüğünden (0 276 223 39 91-iç hat 162) arayabilirsin. Çarşamba günü iş başı yapacağım. Hayırlı alışverişler.
Habeş yavrularını aldım Murat Kardeşim. Dün keklik kafesine benzer bir kümes yapıp evin bodrumuna indirdim. Yeni bir alışverişte buluşmak üzere hoşçakal.
denizlide oldugum sürece her zaman ayarlarım.keklik,bıldırcın.tavuk.denizli horozu.kanarya.muhabbet kuşu temin ederiz.almak isteyen arkadaşlara saygılar.....0533 363 18 72