Kuş Forumları > Kanatlı Kümes Hayvanları
KEKLİKLER SÜLÜNLER VE KUHABBET KUŞLARI
ANAÇ KEKLİKLER TANE 15YTL KIRMIZI ALTUNİ SÜLÜNLER 75YTL SARI ALRUNİ VE ELMAS SÜLÜNLER 100YTLDİR MUHABBETLER YAVRU TANE 16YTLDİR KARGO ÜCRETİ ALICIYA AİTTİR MEHMET DİKİCİ 05327355437 OSMANİYE
mehmet kardes sız neden osmanıyeye canlı hayvan vermıyosunuz sızın ıcın memleket onemı varmı!!! buraya msj yazıyosunuz tlfla da arayınca yok surdayım yok burdayım deyıp sonrada baskasından al demek ne oluyo bu hayvan severlık deıl işininze nasıl gelıyosa ole davranıyosunuz yazdıgın mesajın altına not dus osmanıyeden aramayın dıye de hemserılerın gorsun ne kadar ıyı oldugunu cok ayıp yaptıgınız.........
sanane kardeşim istediğime veririm seni ne ilgilendirir. evet osmaniyeye mal vermiyorum varmı diyeceğin.mal benim kime istersen ona veririm. benden başka keklik satanlar var onlardan al. sen osmaniyelisin benden niye almıyorsun diye soran varmı.
arkadaşlar 2 yaşında olan keklikler bitmiştir.ama 2007 yavruları vardır ilgi gösteren herkese teşekkür ederim mehmet dikici 05327355437
Mehmet kardeş bu 2007 yavruları ne zaman yumurta verir.Nisan,mayıs gibi yumurta verirse ben almak istiyorum.
2008 yılında yumurta satmayı düşünmüyorum ilgi gösteren herkese teşekkür ederim mehmet dikici
Mehmet kardeş yanlış anladın herhalde ben 2007 yavrusu kekliklerden almak istiyorum.Eğer satarsan [email protected] mail at.Gaziantep`teyim.
KEKLİK SATIŞIMIZ BİTMİŞTİR.İLGİ GÖSTERENLERE TEŞEKKÜR EDERİM MEHMET DİKİCİ