Kedi Forumları > Kedi Sahibi Olmak İstiyorum
İZMİR-kedi arıyorum
izmirdenim ve kedi arıyorum cinsi benim icin hic farketmez kücük bir yavru ve disi olması benim icin yeterli cins olursa da hayır demem tabi ki..tesekkür ederim simdiden
MERHABA ANKARA KEDIM VAR 8 AYLIK COK TATLI ILGILENIRSEN BENI ARABILIRSIN 533 7305797
bizde cins değildi sizinle konuştuk ama cevap vermediniz başka sitede tel no ve msn adresi vermişiniz biz sizle konuştuk ama bi cevap vermediniz.
raziel enna hala kedi arıyosun benimle irtiabat geçebilirsin 1 aylık yavrularımız var [email protected]
dişi sarman bir kedim var,resmlerine baktıktan sonra karar vereceğinize inanıyorum. 0505 800 82 62
2005 doğumlu kısırlaştırılmamış şampanya rengindeki, yakışıklı :), erkek iran kedimizi ona çok iyi bakacağından emin olabileceğimiz birine vermek istiyoruz.İsmi Don Kişot. Aşıları tamdır. Alacak kişi ile sağlık bilgisi alınması için iletişimde kalabilmemiz önemlidir. Bu nedenle İzmir ve Burdur tercih sebebidir. Yanında taşıma kafesi, mama kabı, sağlık karnesi vb. ve uygun bir bedelle sahiplendirilecektir. İsteyenlere fotoğraf gönderebilirim. Düşünenler için mail ve msn adresi: [email protected] Tel.numarasını oradan verebilirim. Sevgiler, bol kedili günler....