Hepsievcil

Akvaryum Forumları > Akvaryum Balıkları

Mesaj Ekle

70x40x30 ebatlarında akvaryumum var bunun bunun içinde netür balık besleyebılırım

arkadaslar yardımcı olursanız sevınırım

img

pusatdeniz

17 yıl 4 ay 25 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

bissuru balıgım olsun diyosan lepistes moli falan besle yok guzel olsun goze hitap etsin diyosan da ciklet besle

img

azman_43

17 yıl 5 ay 8 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

aynı ölçülerde bende de var daha önce canlı doğran besliyordum.Ama artık çiklete geçtim bu tecrübeyi yaşamış olarak derim ki çiklet besle bana dua edersin. Sarı prenses ve yunus süper olur.

img

mankay

19 yıl 8 ay 25 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

Bence en önce kolaydan başla sonra geliştir japonlar bakımı ennnnnnn kolay balıklardır yavru tombiş japonlar alırsan hem seni eglendirecek hemde bakımında zorluk çektirmeyecektir. Ama hem kolay beslensin hem çok yavrum olsun hemde güzel olsun diyorsan lepistes alabilirsin.bu balıklar karma akvaryumdada yaşar mesela ay,black ve beyaz moli,plati,nadir sorunlar çıksada kılıç ...yani canlı doguranlar.Ama bu balıkların gerçekten çok fazla yavruları oluyor . hiç istemeyecegin kadar fazla... mesela 5 lepisteslik bir akvaryumla başlarsan ve her dogumda 20 yavru kurtarabilirsen 1 yıl sonun 3oo kadar olur nese fazla uzatmayım.Ama bence yavru japonlarla başla AMA tombiş olsun:))

img

seninkulunum

17 yıl 3 ay 21 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ