Hepsievcil

Diğer Evcil Forumları > Tavşan

Mesaj Ekle

meraba tekrar ben bir sorum olacaktı

geçen size cüce tavşan nerden bulurum diye sormuştum ama hala bulamadım ben de hollanda lop tavşan almaya karar verdim çünkü en azından onu alırken beni kandırmazlar çünkü hollanda lop tavşanı her yerinden belli ne olduğu ama cüce tavşanı cüce diyolar ama sonra büyük çıkıyor aslında benim için büyük olması sorun değil ama şu an evim müsait değil o yüzden küçük bir tavşan almam lazım o yüzden sizlerden yardım istiyorum ben hollanda lop tavşanını nerden bulabilirim şimdiden teşekkürler..

img

blueenzeru

17 yıl 5 ay 15 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

istanbulda eminönünden,mısır çarşısından,ankarada armadanın altındaki pet shoptan,izmirde pako pet shoptan,internettede elinde şu an varsa parkhayvancilik.com`dan temin edebilirsin.hatta park hayvancılıkta himalayan türü holland dwarf(cüce) tavşanda var.kolay gelsin.

img

vulevu

17 yıl 7 ay 16 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

Hollanda lop ta zaten cüce tavşandır.3 cüce tavşan cinsinden biridir. Ayrıca yavruyken anlayamazsın cinsini.Çünkü Hollanda lopların kulakları yaklaşık 3-3,5 aylıkken düşer,aldığımda normal tavşandan farkı yoktu.

img

keremcan

17 yıl 9 ay 18 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

Resimlerini sizin evcilleriniz bölümüne ekledim,yayınlandığında bakabilirsiniz(küçüklükleri ve şimdiki halleri) parkhayvancilik.com silezoo.com hollanda loplar sadece bu 2 adreste var ama ellerinde olduğunu şu an sanmıyorum,talep çok üretim az.

img

keremcan

17 yıl 9 ay 18 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ