Hepsievcil

Diğer Evcil Forumları > Tavşan

Mesaj Ekle

hollanda lopları acil

bi dişi bi erkek diye aldığım tavşanlarımın ikiside erkek çıktı ve bunu ben daha yeni öğrendim.üstünlük sağlamak için biri diğerine sürekli saldırıyordu,tavşanım rahatsızlandı.bende hemen ayırdım.ne yapıcam bilmiyorum.lütfen yardım edin...

daha öncekilerdede aynı problemi yaşamıştınız.şu anda izmirde pako pet centerda yavru holland lop tavşanları var.belki değiştirmeyi deneyebilirsiniz.bende almayı düşünüyordum ancak bahçede 4 köpek,kapalı salmadada 2 kaz,6 ördeğim var.gerçi holland loplar hassas,bildiğim kadarıyla dışarda yaşamıyor ve ev içinde bakmak gerekiyor.ben izmir gümüldürdeyim,ismim erhan.tavşanlarının resmini [email protected]`a gönderebilirsen sevinirim.kolay gelsin.aslında makata parmağınla bastırdığında cinsel organlarını görebilirsin.

img

vulevu

17 yıl 7 ay 16 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

merhaba sana yardımcı olmaya çalışıcam ama msn adresin yokmu yazarsan sevinirim

img

tavsan_45

17 yıl 5 ay 5 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

ewet bendede öyle bir şans varki ya ikiside erkek yada dişi çıkıyor.sürekli uğraşmak zorunda kalıyorum.bi rahata eremedim.geldiklerinde veterinere götürdüm ama anlamadılar çünkü ufaktılar.pako pete sordum fakat satmışlar.yinede çok teşekkür ederim.resimleri eklicem yarın .tavşan_45 arkadaşım.msn nini bırakırsan eklerim seni.