Köpek Forumları > Köpek Sağlıgı ve Bakımı
Hayvanlar için mezarlık
Merabalar Benim 13 yıldır beraber olduğum bir köpeğim var.Aslında özellikle dün arkadaşım köpeğini kaybettiği için kafamı daha da meşgul eden bi durum var ;benim ömrüm ona gitsin ben onun öldüğünü görmeyeyim ama malum köpeklerin ömrü bu kadar ve ben düşünüyorum o gün geldiğinde can yoldaşlarımızı gömücek bi yer bulabilecek miyiz?Hayvanlarımız için de mezarlıklar olsa onları oraya gönül rahatlığıyla bıraksak ne güzel olurdu... Ne dersiniz,varsa bu konu hakkında bilgilerinizi ve isteklerinizi bilmek isterim Hoşçakalın..
Mezarlıklar Müdürlüğüne bir dilekçe yaz bence.
hayvanlar için en iyi mezarlık geldikleri yer doğadır... Bulunduğunuz sehrin ormanlık alanlarında insanların gecmediği güzel bir yere sevk edebilirsiniz hayvanınızı... ben öyle yaptım gayet yeride güzel toprağıda ne rahatsız eden var nede baska bisiy rahat...
Ormanlık bir alanda derin kazılmış bir mezar en uygunu
Yurtdışında bu tür hayvan mezarlıkları var benim kastettiğm bu tarzda birşey,insanın öyle acı bir günde kucağında ölü hayvanıyla boş bi arazi araması hiç hoş bi durum olmaz heralde.Sanırım ülkemizde bu tarz bi şey yapılması çok zor haliyle insanları gömecek boş yer bulunamazken..Ben sadece böyle bir isteği olan bi tek ben değilimdir diye burda bi nabız yoklaması yapmak istemiştim ama sanırım başarısız oldu.
COK HAKLISIN PTK BENDE SENINLE AYNI FIKIRDEYIM,MESELA BENIM ABLAM TEKSAS AUSTIN DA YASIYOR VE GECENLER DE BU KONUYU ONUNLA KONUSMUSTUK AUSTIN DA HAYVANLAR ICIN OZEL MEZARLIKLAR VAR SONUCTA O KADAR YIL BIRLIKTE YASADIGIN CAN YOLDASINI OYLESINE BI ARAZIY GOTURUP GOMMEK COK CAN SIKICI ELBETTE AMA TURKIYE BURASI NEYSE EN DOGRU OLANI DUSUNUP SEN BULURSUN SANIRIM...