Köpek Forumları > Ücretsiz Köpek Verenler
ücretsiz köpekler
hayvan barınaklarında istediginiz cins hayvan var üstelik ankaradakinde safkanlarda var yanınızda yiyecek götürün sevaptır hem
Arkadaşım merhaba, Öncelikle herkese vermiş olduğun bu bilgi için teşekkür ederim. Yalnız ben birşey öğrenmek istiyorum. Daha doğrusu bana en yakın nerede barınak vardır onu öğrenmek istiyorum. Acaba nereden öğrenebilirim. Ben İSTANBUL Anadolu yakası Maltepe de oturmaktayım. Acaba en yakın barınağı nereden öğrenebilirim. Yardımcı olursan çok sevinirim. Teşekkürler.
www.barinak.gen.tr`den barınak adreslerine ulaşabilirsin veya www.yuvaariyorum.blogspot`dada brınaklardaki köpeklerin resim ve iletişim telleri mevcut.barınaklarda mükemmel köpekler var.pet shoptan veya anne altından alacağınız yavrudan daha iyi,akıllı köpeğiniz olabilir.ben barınaklardan 16 yıl içinde 5 tane köpek edindim.hepsi safkandı.american cocker,golden retriever,kangal,husky ve kafkas çobanı evlat edindim.vaktiizin bol olduğu bir gün istanbuldaki en kalabalık barınaklardan başlayarak gezebilirsiniz.
izmirde ikamet ediyorum.bahçeli evim var.köpeklerine bakamayan arkadaşların ücretsiz olarak boxer veya sibirya kurdu alabilirim.ilgililer [email protected] adresini ekleyip benle irtibata geçsinler
Arkadaşım verdiğin bilgiler için çok teşekkür ederim. Hemen takibe geçiyorum. İnşallah istediğim iyi bir köpeği oradan evlat edinirim. Hiç değilse sıcak bir yuvası olsun yavrucağın. Tekrar teşekkürler.
gncl
güncll