Hepsievcil

Diğer Evcil Forumları > Tavşan

Mesaj Ekle

tavşanım tuvaletini içiyor??

arkadaşlar herkese merabalar.öncelikle tüm hayvanseverlerin yeni yılını kutluyorum.tavşanım 1 haftadır yaptığını çişini içmeye başladı.inanılmaz su tüketirdi normalde ama son zamanlarda az su içiyor.sanıyorum su ihtiyacını tuvaletinden karşılıyor.buda doğrusu beni çok üzüyor.suyunu hergün tazeliyorum.hatta 1-2 gündür sabaha akşam tazeliyorum ama eskisi kadar içmiyor.ne yapmam gerekiyor.yardımcı olursanız sevinirim.

img

minikpamuk

17 yıl 6 ay 4 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

Cişini içtiğini nasıl anladınız? Eğer poposundan birşeyler aldığını farkettiyseniz, bu alıp yediği birinci tur kakasıdır ve normaldir.Selamlar

img

üstün

20 yıl 6 ay 29 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

cevabınız için teşekkürler.bu birkaç günde baya izleme şansım oldu onu.öncelikle özel suluk aldım su içme sorunu çözüldü.artık eskisi kadar bol su içiyor.tuvaleti ile ilgili gözlemleyebildiğim kadarı ile açık sarı olan çişini yalıyor(tabi eğer bu çiş ise) ama koyu sarı gibi olan çişini yalamıyor.direk yediği türden kakasını biliyorum.ama bu bahsettiğim şeye bir türlü anlam veremiyorum :(

img

minikpamuk

17 yıl 6 ay 4 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

eğer tavşanınıza tuvelet meselesi yüzünden kızmışsanız azarlamışsanız bu davranışı sergiliyor olabilir.Mümkün olduunca tuvaletinden kullanım zamanları dışında uzak tutun bence..

img

spikebrain

17 yıl 5 ay 2 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ