Akvaryum Forumları > Akvaryum Balıkları
65cm Akvaryumla Başladım Lütfen Yardım...!
Akvaryumuma 2tane sarı prenses 2tane beyaz prenses 2tane yunus 2tane kırmızı şeytan 2 çöpçü 1 vatoz bide 1 adet papağan balığı aldım sağlıklı bakım için neler yapmalıyım ölmelerini istemiyorum yardım edin lütfen ilk günüm daha dün akşam aldım ısı derecem 27c yetermi? su motoru ile 2 çıkışlı hava motorum var şu anda gözlemim akvaryuma alıştılar ama ileride ne olucak bilmiyorum bilgilendirin lütfen çok ACİLL
Arkadaşlar ne olur biraz duyarlı olsanız genel bilgi verseniz hiçmi besleyen yok aranızda ciklet?
dostum üzügünüm ama ileride olum kacınılmaz cunku akvaryum boyu cok kucuk su hacmı en fazka 40 lıtredir cıklatler en az 100 lıtre suya ihtıyac duyarlar ve ayrıca prenses yunus baska famılyadan papaan cıklet baska famılyadan
papağan cikletimi geri verdim zaten yunus sarı beyaz prenses bide malawi şeytanımı işte bilmiyom ciklet türü daha var 65 cm lik akvaryum ya ilerde zaten sayısını azaltırım akvarymdakilerin şimdi çok rafat yetiyo 100 litre çok ilerde bence daha büyük balıklarda gördüm onların büyük ama balıkta büyük şimdi ufak benim balıklar beni msn adresine eklesin bilgisi olan bi yardımcı olun [email protected]
arkadaşım ısı derecen iyi ama çok karışık almışsın balıkları ölebilirler en güzeli sarı prenses ve yunusları bir arada tutabilirsin ve küçük olmaları şart o akvaryuma göre
aldık bi kere işte büyüdükçe geri veririm akvaryumcuya kırmızıların biri çok durgunlaştı hep suyun üstüne yakın hareketsiz duruyor öldü sanıyorum ölmemiş bide suyu ilk günki gibi berrak değil ne yapmalıyım öyle olması için moturumu mu değiştirmeliyim sizin suyunuz nasıl?