Kuş Forumları > Kanatlı Kümes Hayvanları
bıldırcın arıyorum
denizliye yollama imkanı olan varsa bıldırcın arıyorum.uygun fiyata oldugu takdirde her zaman alırım.bana bıldırcın satmak isteyen varsa beni arayabilir yada mesaj yollayabilir.şimdiden teşekkü[email protected] 0533 363 18 72
kardeşim bnde denizlideyim uygun fiyata bulursam bıldırcın arıyorum bi alıcı bulursak kargo üctretini ikimiz paylaşırız o kadar aradım elit pet shop amazon vb. yok dediler banada lazım ([email protected])
arkadaslar benim yerim izmirde.eriskin bıldırcınları 3 YTL den gonderebilirim.bildigim kadarıyla kargolar bıldırcın almıyor.ancak otobus ile yolllayabilirim.kac adet istersiniz? tohumlu yumurta ve ucuz kulucka makinesi de mevcut: [email protected]
tamam ben buldugumda sana haber veririm.sende bulursan bana haber ver ikimiz birlikte alalım. [email protected] 0533 363 18 72
arkadaşlar bende bıldırcın üretiyorum.bandırmadayım.eğer almak istersen yumurta et satıyorum.tel 05333329517
Fiyatlar nedir arkadasım?
toros neden inat ediyorsun senden almak istedim.3 ytl dedin başka bir sey demendin.arkadaş biraz indirim yap.bana gelene kadar o 4 ytl olacak.
selam arkadaşlar sanırım ilanımı görmediniz sadece istanbula yollayabilirm demiştim ama denizliyede sizin diyebileceğiniz bildiğiniz bir yol warsa yollayabilirim.bıldırcınlar 3 aylıklar 1.5 yt 4-5-6 aylıklar ise 2 ytlden veririm sizlere iyi akşamlar.. telefonum 0536 657 41 21 mail [email protected]
istanbuldan denizliye gelene kadar yolda bıldırcınlar ölür.