Hepsievcil

Kuş Forumları > Kanatlı Kümes Hayvanları

Mesaj Ekle

bıldırcın arıyorum

denizliye yollama imkanı olan varsa bıldırcın arıyorum.uygun fiyata oldugu takdirde her zaman alırım.bana bıldırcın satmak isteyen varsa beni arayabilir yada mesaj yollayabilir.şimdiden teşekkü[email protected] 0533 363 18 72

img

sonmurat82

18 yıl 8 ay 16 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

kardeşim bnde denizlideyim uygun fiyata bulursam bıldırcın arıyorum bi alıcı bulursak kargo üctretini ikimiz paylaşırız o kadar aradım elit pet shop amazon vb. yok dediler banada lazım ([email protected])

img

ferit567

17 yıl 4 ay 9 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

arkadaslar benim yerim izmirde.eriskin bıldırcınları 3 YTL den gonderebilirim.bildigim kadarıyla kargolar bıldırcın almıyor.ancak otobus ile yolllayabilirim.kac adet istersiniz? tohumlu yumurta ve ucuz kulucka makinesi de mevcut: [email protected]

img

toro

18 yıl 1 ay 22 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

tamam ben buldugumda sana haber veririm.sende bulursan bana haber ver ikimiz birlikte alalım. [email protected] 0533 363 18 72

img

sonmurat82

ÖZEL MESAJ

arkadaşlar bende bıldırcın üretiyorum.bandırmadayım.eğer almak istersen yumurta et satıyorum.tel 05333329517

img

ilhanozer

17 yıl 9 ay 3 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

Fiyatlar nedir arkadasım?

img

mustafa_sglm

17 yıl 6 ay 21 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

toros neden inat ediyorsun senden almak istedim.3 ytl dedin başka bir sey demendin.arkadaş biraz indirim yap.bana gelene kadar o 4 ytl olacak.

img

sonmurat82

ÖZEL MESAJ

selam arkadaşlar sanırım ilanımı görmediniz sadece istanbula yollayabilirm demiştim ama denizliyede sizin diyebileceğiniz bildiğiniz bir yol warsa yollayabilirim.bıldırcınlar 3 aylıklar 1.5 yt 4-5-6 aylıklar ise 2 ytlden veririm sizlere iyi akşamlar.. telefonum 0536 657 41 21 mail [email protected]

img

by_falcon

20 yıl 3 ay 6 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

istanbuldan denizliye gelene kadar yolda bıldırcınlar ölür.

img

sonmurat82

ÖZEL MESAJ