Hepsievcil

Diğer Evcil Forumları > Tavşan

Mesaj Ekle

Hollanda Lop tavşanlarımın resimleri..

Herkeze selam .. buraya resim koymayı beceremediğim için tavşanlarımın bulunduğu adresleri yazıyorum .. Daha iki hafta önce aldığım lop tavşanlarımın resimlerini sizlerle paylaşmak istedim .. görüşlerinizi yazarsanız sevinirim .. uzun tüylü olan dişi diğeri erkektir .. http://img178.imageshack.us/my.php?image=dsc06390smallco0.jpg http://img170.imageshack.us/my.php?image=dsc06419smalldn2.jpg

Çok güzeller,sağlıkla büyümeleri nasip olsun.ama sürekli kafeste tutma bunları,evde de serbestçe gezebilsinler.Yavruları olursa bu siteden haber veriver,ilgileniriz.

img

keremcan

17 yıl 9 ay 17 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

ya tavşanların gerçekten çok güzel hollanda loplarına hayranım ama bi türlü bulamıyorum :( napıcam bilemiyorum

img

seyfican

17 yıl 4 ay üyedir.

ÖZEL MESAJ

merhaba.tavşanların resimlerini gördüm çok güzeller.benim önceki redlerimin aynıları.şimdi bende iki normal lop var,ikiside erkek.çifleşme zamanları geldi dişi arıyorum.nerden aldın tavşanları söylersen sevinirim.daha doğrusu aldığın yerde varmı acaba.mail adresim [email protected]

EYLO79 ekledim seni listeye arkadaşım .. [email protected] aslında bu tavşanların peşinden aylardır koşuyorum ama bildiğiniz gibi eminönü tayfasının eline böyle orjinal hayvanlar geçtiği zaman pek satmak istemiyolar .. ben ne yapıp ne edip bi şekilde almayı becerdim .. hayvanlar hollanda secereli yani onlarda yurt dışından getirmişler bunları .. Bir hafta önce erkekle dişiyi çiftleştirdim şimdi olabildiğince iyi besleyerek yavruların doğmasını bekliyorum .. Orda hollanda lop tavşanı diye sattıkları başka tavşanlarda var ama eğer saf bi ırk istiyosanız almanızı tavsiye etmem çünkü kırmalık var diğer hayvanlarda .. ben bunların çiftini eminönünden 475 milyona aldım,eğer elinde saf dişi varsa benim erkekle çifleştirebiliriz .. istanbul bahçelievlerde evim ..

merhaba.benim elimdekilerin ikiside erkek,ben dişi arıyorum.eminönü`ndekiler tutturabildiğine satıyor,ben aynı tavşanların yani sendekilerin çiftini 300 ytl ye aldım.sonra geri gönderdim.şimdi yeni iki erkek var ama normal lop,sendeki gibi red hollanda değiller.onlara dişi arıyorum,bakalım umarım bulurum.ilgilendiğin için sağol.

erkek

dişi